Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Eurovision 2022 streamen: zo kijk je op iPhone, iPad en Apple TV

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Eurovision 2022 streamen

Deze week is Eurovision 2022 losgebarsten! Wil je het Songfestival bekijken op je iPhone, iPad of Apple TV? Zo kun je Eurovision 2022 streamen.

Lees verder na de advertentie

Eurovisie 2024

Wil je het Eurovisie Songfestival 2024 kijken? Lees alles over wanneer je klaar moet zitten in ons artikel: Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2024? Schema en tijden.

Eurovision 2022 tijden

Het Eurovisiesongfestival wordt dit jaar in Turijn gehouden, na de winst van de Italiaanse band MÃ¥neskin vorig jaar. In het songspektakel doen maar liefst 40 landen mee.

Op dinsdag 10 mei was de eerste halve finale, waar de Nederlandse S10 is gekwalificeerd voor de finale. Donderdag 12 mei volgde de tweede halve finale, en de grote finale vindt plaats op zaterdag 14 mei. Op alle dagen zijn de Eurovision 2022 tijden hetzelfde: de live-uitzendingen beginnen telkens om 21:00.

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Eurovision 2022 streamen op iPhone, iPad en Apple TV

Eurovision NPO

Je bekijkt de uitzendingen van Eurovision 2022 het gemakkelijkst via je iPhone, iPad of Apple TV met de officiële app van de NPO. Op je Mac kun je gebruikmaken van de livepagina van NPO Start.

In beide gevallen tik je onder ‘Live TV’ op de zender NPO 1. Stel eventueel de kwaliteit in, en geniet van de uitzending! Je kunt ook de halve finales terugkijken. Dat doe je door te zoeken naar ‘Eurovisie Songfestival 2022’.

Songfestival met Ziggo GO

Heb je een abonnement op Ziggo? Dan is live kijken via de Ziggo GO-app ook een mogelijkheid. De kwaliteit hiervan is aanzienlijk beter dan die van NPO.

Ziggo GO AirPlay

Open de app, tik op ‘TV & Replay’ en selecteer hier NPO 1. Op de Apple TV werkt dit soms niet – in dat geval moet je kijken op je iPhone of iPad, en dit via de AirPlay-knop naar je televisie doorsturen. Dat is de rechthoek met het pijltje naar boven: zie hierboven!

Meer Apple-tips?

Wil je in de toekomst meer tips voor je iPhone, iPad, Apple TV en Mac direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!