Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Eurovisie Songfestival 2024 gratis kijken: zo bekijk je de livestream

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Eurovisie Songfestival 2024 kijken

Wil je het Eurovisie Songfestival 2024 gratis kijken? Dat kan op meerdere manieren: dit zijn de beste livestreams.

Lees verder na de advertentie

Eurovisie Songfestival 2024 gratis kijken

Het Eurovisie Songfestival 2024 is deze week losgebarsten. Joost Klein kan met zijn hit Europapa zomaar eens het festival winnen – dus dat maakt het dit jaar éxtra de moeite waard om te kijken!

Maar hoe kun je het Eurovisie Songfestival 2024 gratis kijken? Waar krijg je de beste kwaliteit? En wanneer moet je er klaar voor zitten? Wij zetten alles voor je op een rij.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Songfestival 2024 tijden

Het Eurovisie Songfestival 2024 vindt plaats in de week van 6 mei. Op dinsdag 7 mei en donderdag 9 mei zijn de halve finales te zien, en op zaterdag 11 mei volgt de finale. Alle rondes beginnen om 21:00 Nederlandse tijd. Wil je weten wie wanneer aan de beurt is? Je leest het in ons artikel: Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2024? Het volledige schema.

Eurovisie Songfestival gratis kijken met NLZIET

Het Eurovisie Songfestival 2024 wordt in HD uitgezonden op NLZIET. De eerste 14 dagen zijn bij NLZIET helemaal gratis. Je kunt dus niet alleen het Songfestival kijken, maar ook nog een extra week genieten van 40 zenders. Zo kun je kijken:

 1. Bezoek deze pagina van NLZIET.
 2. Selecteer ‘Probeer 14 dagen gratis’ en dan ‘Kies NLZIET’.
 3. Vul je gegevens in.
 4. Doe een verificatiebetaling van € 0,01.
 5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij NLZIET.
 6. Kijk tijdens de Songfestivalrondes naar de livestream!

NLZIET is beschikbaar in je browser, op je iPhone, iPad of Apple TV, of via je smart tv. Na de proefperiode van 14 dagen kun je voor € 8,95 per maand naar 40 zenders kijken, én kijk je alles gemakkelijk terug. Dus kun je op de avond van een Songfestivalronde niet kijken, dan hoef je alsnog niks te missen.

Eurovisie Songfestival gratis kijken met Canal+

Het Eurovisie Songfestival 2024 wordt ook in HD uitgezonden op Canal+. Je kunt de eerste week gratis kijken, wat voldoende tijd is om het hele Songfestival te volgen! Annuleer je binnen deze periode, dan zijn er geen kosten, behalve de € 0,01 die je betaalt voor de verificatie bij aanmelding. Volg deze stappen om te kijken:

 1. Bezoek deze pagina van Canal+.
 2. Selecteer ‘Nu 7 dagen gratis’.
 3. Voer je gegevens in.
 4. Doe een verificatiebetaling van € 0,01.
 5. Gebruik je gegevens om in te loggen bij Canal+.
 6. Kies tijdens een Songfestivalronde voor ‘Live TV’ en start de livestream.

Canal+ is toegankelijk via je webbrowser, maar ook op je iPhone, iPad of Apple TV met de Canal+-app. Of installeer de app op je smart tv! Als je na de proefweek besluit te blijven, biedt Canal+ je voor € 14,95 per maand toegang tot meer dan 60 HD-zenders, inclusief ESPN met alle Eredivisie-wedstrijden. Terugkijken is natuurlijk ook een optie!