Terug naar CleanMyMac X is uit – zo krijg je het programma gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CleanMyMac X is uit – zo krijg je het programma gratis

Door Sven Lamers5 september 2018 16:052 min. leestijd25

De winactie uit dit bericht is afgelopen. Maar houd onze site in de gaten, de volgende actie komt snel!

CleanMyMac is al jaren ons favoriete programma om de Mac mee schoon te maken. Je voert een slimme scan uit en het programma zoekt vanzelf naar overbodige bestanden op je Mac die verwijdert kunnen worden. Daarnaast kun je naar grote bestanden zoeken en deze veilig en onherstelbaar laten verwijderen. Ook is het mogelijk om tijdens het verwijderen van programma’s meteen alle overgebleven resten weg te halen. Vandaag heeft ontwikkelaar MacPaw de nieuwste versie van CleanMyMac uitgebracht. We duiken even in het nieuwe CleanMyMac X en verloten daarnaast een licentie voor het programma.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

CleanMyMac X gratis

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

CleanMyMac X gratis

De nieuwste versie van CleanMyMac X is drie keer sneller dan zijn voorganger. Daarnaast is het programma nog beter geworden in het vinden van overbodige bestanden. Het grote highlight van CleanMyMac X is dat het programma je nu ook helpt om malware van je systeem te verwijderen. Het is in staat om duizenden bedreigingen te identificeren en laat je deze uiteraard ook veilig wissen van de harde schijf.

Nog meer nieuwe functies

De features om de prestaties van je Mac te optimaliseren, zijn slimmer geworden en werken eenvoudiger. Zonder veel te klikken, behaal je al veel meer snelheid. Ten slotte is er de nieuwe assistent die je vertelt wat je het beste kunt verwijderen, welke programma’s een update nodig hebben en advies geeft over waarom je Mac mogelijk slecht presteert.

Prijs en verloting

Als je CleanMyMac X wilt kopen, betaal je € 89,95 voor een onbeperkte licentie. Er is ook een abonnement: dan kost het programma € 39,95 per jaar. Heb je al een licentie voor de vorige CleanMyMac, krijg je 50% korting.

Maar nu het leukste: we geven één Lifetime License voor CleanMyMac X gratis weg. Laat ons tot 12 september, 18 uur even in de reacties weten waarom je CleanMyMac X wilt winnen, daarna trekken wij de gelukkige winnaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

25
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Laurens van Elswijk
Lezer
Laurens van Elswijk

Ik doe mee! Ik had vroeger CMM (pirated) op mijn MacBook wat echt een wereld van verschil maakte! Ik had opeens veel meer ruimte en het gaf meer overzicht van mijn bestanden!

Ik zou hem heel graag willen winnen!

🙂

Falko Balduk
Lezer
Falko Balduk

Ik zou CleanMyMacX heel graag willen winnen want het wordt tijd dat de laptop eens opgeschoont wordt. Aangezien ik hopelijk binnenkort een nieuwe iPhone kan kopen(xs) dan scheelt dat toch weer een hoop geld. .

Kees Jurgens
Lezer
Kees Jurgens

Omdat mij die fiks hogere snelheid wel aanspreekt en er bovendien nu een extra functie tbv de malware inzit.

Jesper Schults
Lezer
Jesper Schults

Ik zou dit programma graag willen hebben omdat ik erg beperkt ben in de gratis versie en de betaalde versie toch vrij aan de prijzige kant zit. Het zou een mooie toevoeging zijn aan mijn nieuwe Macbook.

Frank
Lezer
Frank

Cleanmymac is al geweldig, en helpt enorm de computer op te schonen, als het nieuwste programma nog beter is … zou ik die graag willen ontvangen. Want met een schone snelle apple. voel ik me op me ge-mac.

Jelle
Lezer
Jelle

jij moet winnen door je prachtige woordspeling frank

Sven Lamers
Lezer
Sven Lamers

Inderdaad, deze woordspeling móét inderdaad winnen. Frank, kun je ons een privé-berichtje via Facebook of Twitter sturen, of een e-mail naar redactie@icreatemagazine.nl? Dan krijg je de licentie zo snel mogelijk!

Rick Kreelekamp
Lezer
Rick Kreelekamp

Ik ben heel erg nieuwsgierig of de verhalen over CleanMyMac inderdaad kloppen maar vind de prijs van 89 euro te hoog voor een softwarepakket. Mocht ik winnen dan laat ik mijn ervaringen hier achter ?

Jokeman
Lezer
Jokeman

Ik zou natuurlijk ook heel graag cleanmymac x willen winnen om zo mijn laptop veilig te houden en mijn dagelijkse werk te kunnen blijven doen!

Rob Vermaas
Lezer
Rob Vermaas

Ik doe mee!
Handig progje!

Sander van der Touw
Lezer
Sander van der Touw

ja, kan ik goed gebruiken.
Mijn Imac is van mid2011 en nog nooit een herinstallatie gedaan. Begint allemaal wel wat trager te worden. Ben benieuwd of mijn Imac met CMM sneller wordt.

Ad Schraven
Lezer
Ad Schraven

Heb er een SSD kaart voor € 250,00 door studenten erin laten zetten. Mijn MacBook Pro van 2012 is 10 keer sneller geworden en geen problemen meer.

Nastazio
Lezer
Nastazio

Ik kan die prijs wel gebruiken!!!

p. van Zijll
Lezer
p. van Zijll

Ik gebruik al jaren naar grote tevredenheid Clean My Mac.
Deze upgrade belooft heel wat spannende verbeteringen en ik ga er dus voor.

Antoon Jeuken
Lezer
Antoon Jeuken

Klinkt zeer handig.Vooral met grafische werkzaamheden blijven er vaak veel kleine en grote bestanden op verschillende plekken achter. Zou tof zijn om dit programma te kunnen gebruiken!

henk004
Lezer
henk004

Yes! Goede actie!?

Gratis Cleanmymac zou top zijn! ?? Top programma, gebruik het dagelijks.

Het zou alleen al top zijn omdat ik pas een paar maanden geleden de volledige versie van Cleanmymac 3.9 gekocht heb ??

Johan
Lezer
Johan

Ik wil mijn macbook eens opruimen zonder een compleet nieuwe cleane install te doen, vandaar zou CleanMyMac wel van pas komen.

Rob R
Lezer
Rob R

Ik zou graag voor CleanMyMac X een gratis licentie ontvangen omdat ik hoop dat na de overgang van Windows mijn Mac eindelijk de verwachte snelheid gaat halen.

Menno
Lezer
Menno

Mijn Mac is van 2009, oops! Ben wel toe aan een grote schoonmaak! Een snelheidsboost zou ook niet misstaan. Het programma krijgt goede reviews. Als ik deze prijs win voor mijn Mac, dan ga ik helemaal uit m’n Dak!!!

Julian
Lezer
Julian

Ik zou hem graag willen winnen omdat ik een MacBook Pro heb die veel te vol staat en daarom sloom is, en ook sommige software niet aan kan om te runnen. Dus een grote schoonmaak zou fijn zijn 😉

Luc
Lezer
Luc

Ik zou deze graag willen winnen voor mijn nieuwe macbook pro, ben helaas de licentie kwijt geraakt die ik nog had op mijn oude witte classic macbook:(

Paco
Lezer
Paco

Omdat ik vandaag, voor de Apple stream om 19:00 uur, ook nog een zolderkamer op moet ruimen! 😉

Julien
Lezer
Julien

Ik zou graag de cleanmymac licencie willen winnen omdat ik voor mijn HBO studie mijn macbook pro van 7 jaar oud veel moet gebruiken, maar deze loopt vrij traag en heeft dus wel een schoonmaakbeurt nodig 🙂 Als student kan ik dat goed gebruiken! Groet Julien

h.a. hagedoorn
Lezer
h.a. hagedoorn

Ik doe zeker mee, want ik had het en op mijn iMac en op mijn Macbook Pro, maar ineens kon ik het nog maar op 1 van de beide apparaten gebruiken, dus kom ik gaarne in aanmerking voor deze aanbieding van jullie.

met vriendelijke groet,

Harrie

Diny Bulthuis
Lezer
Diny Bulthuis

Natuurlijk wil ik hem graag winnen. Ik versla in alle overbodige bestanden, heb geen virusscanner, ja ik zou wel eens willen ervaren hoe CleanMyMac werkt. Daarnaast ben ik natuurlijk ook nog eens gek op gratis. Hou ik van opruimen en wil wel eens met een schone lei beginnen.