Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

CleanMyMac X is uit – zo krijg je het programma gratis

Auteur: Sven Lamers
25 reacties
CleanMyMac X gratis


Lees verder na de advertentie

De winactie uit dit bericht is afgelopen. Maar houd onze site in de gaten, de volgende actie komt snel!

CleanMyMac is al jaren ons favoriete programma om de Mac mee schoon te maken. Je voert een slimme scan uit en het programma zoekt vanzelf naar overbodige bestanden op je Mac die verwijdert kunnen worden. Daarnaast kun je naar grote bestanden zoeken en deze veilig en onherstelbaar laten verwijderen. Ook is het mogelijk om tijdens het verwijderen van programma’s meteen alle overgebleven resten weg te halen. Vandaag heeft ontwikkelaar MacPaw de nieuwste versie van CleanMyMac uitgebracht. We duiken even in het nieuwe CleanMyMac X en verloten daarnaast een licentie voor het programma.

CleanMyMac X gratis

CleanMyMac X gratis


kooptip

De nieuwste versie van CleanMyMac X is drie keer sneller dan zijn voorganger. Daarnaast is het programma nog beter geworden in het vinden van overbodige bestanden. Het grote highlight van CleanMyMac X is dat het programma je nu ook helpt om malware van je systeem te verwijderen. Het is in staat om duizenden bedreigingen te identificeren en laat je deze uiteraard ook veilig wissen van de harde schijf.

Nog meer nieuwe functies

De features om de prestaties van je Mac te optimaliseren, zijn slimmer geworden en werken eenvoudiger. Zonder veel te klikken, behaal je al veel meer snelheid. Ten slotte is er de nieuwe assistent die je vertelt wat je het beste kunt verwijderen, welke programma’s een update nodig hebben en advies geeft over waarom je Mac mogelijk slecht presteert.

Prijs en verloting

Als je CleanMyMac X wilt kopen, betaal je € 89,95 voor een onbeperkte licentie. Er is ook een abonnement: dan kost het programma € 39,95 per jaar. Heb je al een licentie voor de vorige CleanMyMac, krijg je 50% korting.

Maar nu het leukste: we geven één Lifetime License voor CleanMyMac X gratis weg. Laat ons tot 12 september, 18 uur even in de reacties weten waarom je CleanMyMac X wilt winnen, daarna trekken wij de gelukkige winnaar.