Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Black Friday: iPhone SE en iPhone XR nu spotgoedkoop

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone SE Black Friday


Lees verder na de advertentie

Voor wie niet de nieuwste iPhone hoeft zijn er modellen zoals de iPhone SE en iPhone XR, die met de huidige Black Friday-kortingen nog veel goedkoper zijn dan normaal. Wij zetten alle iPhone-deals onder de 500 euro op een rij.

iPhone SE 2020: compact en snel

De huidige iPhone SE kwam begin 2020 op de markt. Het is het laatste model met een ‘ouderwetse’ thuisknop met ingebouwde Touch ID-vingerafdrukscanner, en hij is lekker compact.

Het scherm van de iPhone SE is 4,7 inch groot, hij heeft dezelfde A13 Bionic-processor als de iPhone 11 (lees: hij is erg snel) en aan de achterkant vind je een 12-megapixel groothoekcamera. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, rood en zwart, waarbij de schermranden altijd zwart zijn.

iPhone SE 2020


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De SE is perfect voor als je een iPhone wilt zonder poespas, die gemakkelijk in je broekzak past en gewoon goede foto’s maakt. Dit zijn de beste Black Friday-deals voor de iPhone SE 2020:

iPhone XR: groter en Face ID

De iPhone XR werd eind 2018 geïntroduceerd, en is daarmee dus iets ouder dan de iPhone SE. Dit zie je vooral terug aan de binnenkant: hij heeft namelijk een iets tragere A12 Bionic-chip. De camera is vrijwel gelijk.

iPhone XR 2019

De XR heeft echter drie grote voordelen ten opzichte van de SE. Ten eerste heeft hij een veel groter 6,1-inch scherm, wat bijvoorbeeld prettig is bij het kijken van films en series. Daarnaast heeft hij Face ID-gezichtsherkenning met een betere camera aan de voorkant. En last but not least: de XR heeft een 60% grotere accu dan de iPhone SE. Hierdoor doe je er met gemak de hele dag mee.

Dit zijn de beste Black Friday-deals voor de iPhone XR:

Let op: tijdens de Black Friday-week kunnen prijzen en beschikbaarheid fluctueren.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!