Terug naar Gelekt: beelden van een vermeende en spectaculaire iPhone SE 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekt: beelden van een vermeende en spectaculaire iPhone SE 2

Door Koen van Ekeren1 mei 2018 16:272 min. leestijd0

Er zijn renders gelekt van de iPhone SE 2, die Apple mogelijk deze maand onthult. De video laat een iPhone SE zien die veel op zijn voorganger lijkt, maar de nieuwste technologie van Apple bezit. Wat de beelden extra interessant maakt, is dat ze afkomstig zijn van de goed geïnformeerde Twitter-gebruiker @OnLeaks.

Beelden iPhone SE 2

OnLeaks maakte in het verleden vaker accurate renders openbaar van nog niet aangekondigde Apple-producten. Zo publiceerde het vorig jaar – vier maanden vóór de lancering van het vlaggenschip – een render van de iPhone X. En die render lijkt angstvallig veel op de huidige iPhone X …

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Met dit in gedachten is het extra interessant om een kijkje te nemen naar bovenstaande gelekte render. Hier zien we een iPhone SE 2 die aan de achterkant vrijwel identiek is aan het vorige model. De voorkant ziet er daarentegen radicaal anders uit: een vrijwel randloos scherm, zonder homeknop.

De lekker houdt nog wel een slag om de arm. ‘Ik kan niet bevestigen of deze gedeeltelijk of volledig klopt, of zelfs bestaat, maar desondanks heb ik besloten hem voor discussiedoeleinden te delen’.

iPhone SE 2

De gelekte render geeft stiekeme hoop op een spectaculaire iPhone SE 2, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat het een soort miniatuur-versie van de iPhone X wordt. Een iPhone met TrueDepth-technologie drijft de prijs flink op, terwijl de SE betaalbaar moet blijven. Bovendien lanceert Apple in september vermoedelijk al een goedkope iPhone met iPhone X-achtige trekjes.

De kans is overigens groot dat Apple op korte termijn een nieuwe iPhone lanceert. Mogelijk is dat de iPhone SE 2, maar het kan ook gaan om een gouden variant van de iPhone X.

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar