Terug naar De 5 handigste festival apps om Koningsdag te vieren
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De 5 handigste festival apps om Koningsdag te vieren

Door Annemiek Lourensen27 april 2023 15:303 min. leestijd0

Vandaag is het Koningsdag! Op de 56e verjaardag van koning Willem-Alexander speelt zelfs het weer eens mee. Zijn jij en je vrienden van plan om los te gaan op een festival? Dan móet je deze Koningsdag apps hebben!

Koningsdag apps

FestivAll

Koningsdag apps

Koningsdag = festivaldag. Maar het leukste feest vinden, dat vergt wat speurwerk. Gelukkig is er FestivAll. In deze app staat zowat elk festival ter wereld, inclusief de evenementen ter ere van onze koning. Tik er een aan, en je vindt de locatie, sociale media en welke artiesten er optreden. Nu nog strijden om een kaartje.

De iPhone 13 Mini nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €12,50 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Download FestivAll in de App Store.

Shazam

Bands, dj’s, volkszangers – tijdens Koningsdag word je overladen met feestmuziek. De kans is klein dat je alles al eens eerder hebt gehoord, maar met een beetje geluk zit er wel iets tussen wat letterlijk en figuurlijk als muziek in je oren klinkt. In dat geval is Shazam onmisbaar. Deze bekende app herkent zowat elk nummer door er slechts een paar seconden naar te luisteren. Altijd handiger dan naar songteksten googelen.

Je kunt de app zelf downloaden, maar voor iPhone-gebruikers is het net wat makkelijker. Er is namelijk ook een handige Shazam-knop voor het Bedieningspaneel van je toestel. Leer daarom gauw hoe dit werkt en welke 6 knoppen je nog meer móet hebben.

Download Shazam in de App Store.

Waterherinnering

Koningsdag apps

De longen uit je lijf geschreeuwd tijdens je favoriete nummer? Vergeet dan niet om voldoende water te drinken. Gelukkig doet Waterherinnering dit voor je. Deze app berekent hoeveel water je lichaam nodig heeft en stuurt je vervolgens notificaties wanneer het tijd is om een glas te nemen. Al is water misschien iets te gezond voor zo’n feestdag.

Download Waterherinnering in de App Store.

HogeNood

Zul je altijd zien: heb je net een fles water achterover gegooid, is de nood ineens hoog. Met de app HogeNood hoef je in ieder geval niet zelf naar het dichtstbijzijnde toilet te zoeken, want deze ‘toilet database’ zoekt het zelf voor je uit. En daar krijg je heel wat informatie voor terug: de afstand, de toegankelijkheid, de openingstijden van het toilet – je vindt het hier allemaal. Nu nog rennen!

Download HogeNood in de App Store.

Woov

Terug van het toilet, maar zijn je vrienden ineens verdwenen? Dan vind je ze direct terug met Woov. Op de kaart zie je namelijk stuk voor stuk waar iedereen zich bevindt, dus zorg ervoor dat je hele vriendengroep deze app heeft gedownload. Een goede verbreiding is nou eenmaal het halve werk. Ontdek daarom ook meteen even hoe je je vrienden kunt terugvinden.

Download Woov in de App Store.

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

• €96 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar