Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple heeft vandaag groot iPhone-nieuws: dit is hoe laat

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WWDC 2024 hoe laat

Vandaag gaat het belangrijkste Apple-evenement van het jaar van start: de WWDC 2024. Dit jaarlijkse ontwikkelaarscongres staat bekend om grote aankondigingen en vernieuwingen in de Apple-wereld. Apple heeft groot iPhone-nieuws! Maar wat dan en hoe laat precies?

Lees verder na de advertentie

Hoe laat begint WWDC 2024?

WWDC 2024 start vandaag om 19:00 uur Nederlandse tijd en wordt zoals gebruikelijk gehouden in Apple Park, Cupertino. Hoewel het evenement grotendeels een online aangelegenheid is, krijgen ontwikkelaars, studenten en geselecteerde media de kans om op de openingsdag fysiek aanwezig te zijn in Apple Park. Jij kunt het Apple event live kijken, gewoon thuis vanuit je luie stoel.

Groot iPhone-nieuws!

kooptip

De keynote van dit jaar belooft spannende onthullingen, met name op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). iOS 18 is wellicht de grootste trekpleister van de keynote. Dit wordt een iPhone-update die bol staat van nieuwe Apple AI-functionaliteiten. Denk hierbij aan verbeterde Siri-mogelijkheden, AI-ondersteunde tekstsamenvattingen, en automatische afspeellijsten in Apple Music. Ook worden er aanpassingen verwacht voor het thuisscherm.

Daarnaast kunnen we nieuws verwachten over de andere besturingssystemen zoals macOS 15, iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18 en visionOS 2. Deze updates zullen waarschijnlijk nieuwe functies en verbeteringen bevatten, vooral op het gebied van AI en gebruiksvriendelijkheid. We verwachten op dit moment geen nieuwe hardware – maar we laten ons in dit opzicht graag verrassen door Apple.

Hoe kun je het volgen?

Mis niets van WWDC 2024 door de livestream te volgen op de Apple-website, YouTube, de Apple TV-app of de Apple Developer-app. Zorg ervoor dat je op tijd inschakelt om de nieuwste onthullingen van Apple te zien. Liever na afloop een samenvatting in je mail? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Na afloop van het event ontvang je dan een volledig overzicht van alle aankondigingen en updates van Apple:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!