Terug naar ‘Apple Watch Series 8 meet je lichaamstemperatuur’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 8 meet je lichaamstemperatuur’

Door Laura Grootaarts13 september 2021 12:292 min. leestijd0

Morgen kondigt morgen de Apple Watch Series 7 aan. Die ziet er compleet anders uit dan de huidige Apple Watch. Maar hoe zit het met nieuwe gezondheidsfuncties, waar veel mensen op hopen? Die blijven dit jaar waarschijnlijk uit. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kou moet je daarvoor op de Apple Watch Series 8 wachten.

Apple Watch thermometer

Apple Watch Series 8: thermometer meet je lichaamstemperatuur

Kuo denkt dat de Apple Watch in 2022 een nieuwe gezondheidsfunctie krijgt: hij doelt daarmee op een sensor die je lichaamstemperatuur meet. Daarmee is je Apple Watch in feite een thermometer. De Apple Watch zou je kunnen waarschuwen als je koorts hebt en dus ziek bent. Vrouwen krijgen dankzij het temperaturen een beter inzicht in hun vruchtbare dagen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De Apple Watch krijgt beetje bij beetje steeds meer gezondheidsfuncties. Eerder waren dat bijvoorbeeld een ecg-sensor, valdetectie en een bloedzuurstofmeter. Veel mensen hebben een bloedglucosemeter op hun wensenlijstje voor de Apple Watch staan. Maar die functie is op dit moment nog toekomstmuziek.

Ook AirPods krijgen gezondheidsfuncties

Kuo zegt dat er ook gezondheidsfuncties verwerkt gaan worden in een toekomstige versie van de AirPods Pro. Hier waren eerder ook al geruchten over: de AirPods Pro monitoren je hartslag, tellen het aantal stappen dat je gezet hebt en detecteert gezondheidsproblemen.

Apple-event morgen

Maar eerst is er nog het Apple-event van dit jaar, dat morgen plaatsvindt. Met daarin veel aandacht voor de iPhone 13, maar ook voor wearables als de Apple Watch Series 7 en de derde generatie van de reguliere AirPods. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar