Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple Watch Series 8 verschijnt in drie maten’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch thermometer


Lees verder na de advertentie

Eén ding is altijd gelijk gebleven bij de Apple Watch: je kon van begin af aan kiezen uit twee maten. Maar volgens analist Ross Young kan dat bij de Apple Watch Series 8 gaan veranderen.

Apple Watch Series 8 formaat: meer keuze

‘Kijk er niet van op als er volgend jaar drie maten zijn’, zegt Young op zijn Twitter-account. Hij vermeldt niet om welke maten het gaat, maar vraagt zijn volgers wel of ze ‘een groter scherm willen’. Naar verwachting is de derde maat dus groter dan de huidige Apple Watch-modellen.

De Apple Watch is er altijd in twee maten geweest. Aanvankelijk kon je kiezen uit 38 en 42 mm en vanaf de Series 4 uit 40 en 44 mm. De nieuwe Apple Watch Series 7 is beschikbaar in 41 en 45 mm, en door de smallere randen is het scherm behoorlijk groter. Maar volgend jaar doet Apple daar dus nog een schepje bovenop.

Apple Watch Series 8 geruchten

Van de Apple Watch Series 8 wordt verder gezegd dat deze in een extra stevige ‘explorer edition’ verschijnt. Deze is bedoeld voor atleten, hikers en anderen die hun Watch onder meer extreme omstandigheden willen gebruiken. De Series 8 zou een thermometer hebben en mogelijk nog andere gezondheidsfuncties, zoals een bloedglucosemeter voor diabetici.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Voor dat alles heb je nog wel even geduld nodig: de Apple Watch Series 7 ligt op dit moment nog niet eens in de winkels – deze is afgelopen vrijdag in de voorverkoop gegaan.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!