Terug naar ‘Apple Watch Series 8 krijgt nieuw vlak design’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 8 krijgt nieuw vlak design’

Door Ward Edema18 mei 2022 16:062 min. leestijd0

De aankomende Apple Watch Series 8 krijgt volgens geruchten een totaal nieuw vlak design. Maar hebben we dit niet eerder gehoord, en kloppen de geruchten dan wel? Dit moet je weten.

Apple Watch Series 8 design

Apple Watch Series 8 design

‘Is dit een déjà vu?’ zullen sommige lezers denken. Vorig jaar kwamen er geruchten van Apple-analist Jon Prosser naar buiten over een Apple Watch met een nieuw vlak ontwerp. Maar toen het puntje bij paaltje kwam, werd de Apple Watch Series 7 geïntroduceerd met hetzelfde afgeronde design dat we al kennen sinds 2014.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Nu komt hetzelfde gerucht over een nieuw ontwerp weer naar voren voor de Apple Watch Series 8. Apple-leaker ‘ShrimpApplePro’ zegt namelijk dat er een nieuwe vlakke glasplaat voor de Apple Watch in productie is, wat een aangepast design zou bevestigen. Het glas is momenteel namelijk nog gebogen aan de randen.

Klopt het dit jaar wel?

Apple Watch Series 8

Na de ‘blunder’ van Jon Prosser van vorig jaar, is men toch wat skeptisch over deze nieuwe geruchten. Volgens Prosser zit het probleem echter in hoe zijn geruchten werden opgepikt.

Hij gaf namelijk in de tijd al aan dat het nieuwe design ook voor de Apple Watch Series 8 kon zijn, maar andere nieuwsbronnen richtten zich vooral op het idee dat het voor de Series 7 was. Hierdoor verdween die nuance uit het verhaal.

Apple Watch ‘Rugged’

Apple Watch Rugged

Prosser zegt dit jaar dat het nieuwe design of voor de Series 8 is, of voor de ‘sterkere’ Apple Watch waar al langer geruchten over zijn. Dit nieuwe model zou speciaal voor sporters ontworpen zijn.

Hoe dan ook verwachten we in september van dit jaar de nieuwe Apple Watch-modellen – in afgeronde of vlakke vorm. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de nieuwe Apple Watch? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Bron: via MacRumors

 

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar