Terug naar ‘Apple Watch 2022: maar liefst drie nieuwe modellen verwacht’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch 2022: maar liefst drie nieuwe modellen verwacht’

Door Laura Grootaarts6 december 2021 09:352 min. leestijd0

De nieuwe Apple Watch Series 7 is voor veel mensen een tegenvaller, omdat deze nauwelijks anders is dan de vorige generatie. Nieuwe ronde, nieuwe kansen met de Apple Watch 2022 dan? Zeker wel! Mogelijk verschijnen er volgend jaar maar liefst drie nieuwe Apple Watch-modellen.

Apple Watch series 7

Apple Watch SE 2022 in aantocht

De zeer betrouwbare Apple-kenner Mark Gurman schrijft in zijn digitale nieuwsbrief dat we volgend jaar sowieso een Apple Watch Series 8 kunnen verwachten. Maar daar blijft het niet bij: hij verwacht ook een nieuwe variant van de Apple Watch SE.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De huidige Apple Watch SE verscheen in september vorig jaar, en is een goedkopere variant van het topmodel van dat moment, de Apple Watch Series 6. De SE ziet er hetzelfde uit als de Series 6, en biedt grotendeels dezelfde functionaliteit. Er zijn alleen wat premium functies die je moet missen, zoals het always-on-display, de bloedzuurstofmeter en de ecg-sensor.

Je kunt de Apple Watch SE vergelijken met de iPhone SE – daarvan verschijnt ook slechts om de paar jaar een nieuwe versie. Dit jaar verscheen er geen nieuwe Apple Watch SE, maar volgend jaar is wel een reële optie. Naar de vernieuwingen van de Apple Watch SE blijft het gissen. Mogelijk wordt het design iets opgepoetst en komen er gezondheidsfuncties bij de nu nog ontbreken.

Apple Watch 2022: ook voor sporters

Naast de Apple Watch Series 8 en de Apple Watch SE verschijnt er volgens Gurman in 2022 mogelijk nóg een nieuw horloge. Het is een robuuste editie van de Apple Watch, bedoeld voor extreme sporten – eerder dit jaar waren er ook al geruchten over deze extra stevige Apple Watch. Volgens Gurman krijgt deze nieuwe Apple Watch een extra stevig ontwerp met een behuizing die beter bestand is tegen krassen, deuken, vallen, enzovoort. Het zou ook kunnen dat hij verder helemaal gelijk is aan de ‘gewone’ Apple Watch Series 8.

Voordat de Apple Watch Series 7 dit najaar onthuld werd, waren er volop geruchten over een Apple Watch met een vlak design – veel meer in lijn met de nieuwere iPhones en iPad. De geruchten bleken totaal niet te kloppen. Achteraf gezien, ging dit alles mogelijk over deze extra stevige Apple Watch. Want Apple is ongetwijfeld al een hele tijd bezig met de ontwikkeling hiervan. Maar ook nu geldt: dit zijn vooralsnog louter speculaties.

Bron: via MacRumors

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar