Terug naar ‘Nog drie Apple-events dit jaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nog drie Apple-events dit jaar’

Door Laura Grootaarts16 augustus 2021 10:572 min. leestijd0

Apple organiseert dit jaar nog drie verschillende events waarbij diverse nieuwe producten gelanceerd worden. Natuurlijk is er de nieuwe iPhone, maar je mag ook een nieuwe Apple Watch, AirPods en iPad mini verwachten. En er is ook nieuws over de MacBook Pro!

Apple event maart producten

iPhone-event in september

Het nieuws is afkomstig van de betrouwbare Apple-journalist Mark Gurman. Het eerste event zal plaatsvinden in september en dan staat de nieuwe iPhone 13 in de spotlights. Vorig jaar was de iPhone-keynote pas in september, dat had toen alles te maken met de pandemie. Nu herpakt Apple het oude vertrouwde schema.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De nieuwe iPhone 13 verschijnt net zoals vorig jaar in vier varianten. Ten eerste is er het instapmodel, de iPhone 13. Die verschijnt ook in het klein: de iPhone 13 mini. Daarnaast zijn er twee luxere versie in twee maten: de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Er zijn updates voor de camera, het scherm is geavanceerder en de notch (het hapje uit het scherm) wordt kleiner.

Maar het Apple-event in september heeft nog meer te bieden. Mogelijk zien we in september de derde generatie AirPods en de Apple Watch Series 7. Opvallend is dat beide producten een vernieuwd design krijgen.

Apple-events 2021: en verder?

Het iPhone 13-event is het meest opvallende event van dit najaar, maar Apple heeft nog meer voor ons in petto. Later in het najaar komen er nóg twee events. Gurman noemt hierbij geen data, maar als we terugkijken naar eerdere jaren ligt een event in oktober en dan nog een in november voor de hand.

Het eerste event na de iPhone-keynote zal draaien om de iPad. We mogen dan volgens Gurman in ieder geval een nieuwe iPad mini verwachten, de opvolger van de mini uit 2019. De mini krijgt voor het eerst in zijn bestaan een groter scherm. Om het toestel toch compact te kunnen houden, zijn de schermranden zeer smal.

Ten slotte is er nog een event met de MacBook Pro in het middelpunt. Er komt zowel een 14-inch model (de vervanger van het huidige 13-inch model) als een 16-inch model. Mogelijk met mini-led-scherm, een sterkere M1X-processor en een hoop nieuwe poorten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: via MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar