Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Nog drie Apple-events dit jaar’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple event maart producten


Lees verder na de advertentie

Apple organiseert dit jaar nog drie verschillende events waarbij diverse nieuwe producten gelanceerd worden. Natuurlijk is er de nieuwe iPhone, maar je mag ook een nieuwe Apple Watch, AirPods en iPad mini verwachten. En er is ook nieuws over de MacBook Pro!

iPhone-event in september

Het nieuws is afkomstig van de betrouwbare Apple-journalist Mark Gurman. Het eerste event zal plaatsvinden in september en dan staat de nieuwe iPhone 13 in de spotlights. Vorig jaar was de iPhone-keynote pas in september, dat had toen alles te maken met de pandemie. Nu herpakt Apple het oude vertrouwde schema.

De nieuwe iPhone 13 verschijnt net zoals vorig jaar in vier varianten. Ten eerste is er het instapmodel, de iPhone 13. Die verschijnt ook in het klein: de iPhone 13 mini. Daarnaast zijn er twee luxere versie in twee maten: de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Er zijn updates voor de camera, het scherm is geavanceerder en de notch (het hapje uit het scherm) wordt kleiner.

Maar het Apple-event in september heeft nog meer te bieden. Mogelijk zien we in september de derde generatie AirPods en de Apple Watch Series 7. Opvallend is dat beide producten een vernieuwd design krijgen.

Apple-events 2021: en verder?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het iPhone 13-event is het meest opvallende event van dit najaar, maar Apple heeft nog meer voor ons in petto. Later in het najaar komen er nóg twee events. Gurman noemt hierbij geen data, maar als we terugkijken naar eerdere jaren ligt een event in oktober en dan nog een in november voor de hand.

Het eerste event na de iPhone-keynote zal draaien om de iPad. We mogen dan volgens Gurman in ieder geval een nieuwe iPad mini verwachten, de opvolger van de mini uit 2019. De mini krijgt voor het eerst in zijn bestaan een groter scherm. Om het toestel toch compact te kunnen houden, zijn de schermranden zeer smal.

Ten slotte is er nog een event met de MacBook Pro in het middelpunt. Er komt zowel een 14-inch model (de vervanger van het huidige 13-inch model) als een 16-inch model. Mogelijk met mini-led-scherm, een sterkere M1X-processor en een hoop nieuwe poorten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: via MacRumors