Terug naar ‘Ook de nieuwe Apple Watch is uitgesteld’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Ook de nieuwe Apple Watch is uitgesteld’

Door Laura Grootaarts3 september 2020 10:512 min. leestijd0

Gewoonlijk wordt de nieuwe iPhone in de tweede week van september gepresenteerd, met in zijn kielzog de Apple Watch. Apple heeft inmiddels al bevestigd dat de iPhone dit jaar vertraging heeft. Maar hoe zit het nu met de Apple Watch? De meningen daarover zijn verdeeld.

gouden Apple Watch

Apple Watch Series 6 volgende week …

De kans op een iPhone-event in de tweede week van september lijkt inmiddels verkeken: normaal gesproken waren de uitnodigingen hiervoor allang verstuurd. De doorgaans goed geïnformeerde Apple-lekker Jon Prosser weet te melden dat de Apple Watch (en ook de iPad) alsnog volgende week worden aangekondigd. Dat zal dan niet gebeuren tijdens een speciaal evenement, maar met een persbericht. Het iPhone-event zal volgens Prosser plaatsvinden in oktober.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

… of toch pas in oktober?

L0vetodream, een andere Apple-lekker die ook een goede staat van dienst heeft, is het echter niet eens met Prosser: ‘Geen Watch deze maand’, zo reageert hij, op zijn Twitter-account. Hiermee sluit hij zich aan bij de Japanse website Macotakara: die beweerde eerder deze week dat er half oktober een Apple-event zal plaatsvinden rondom de iPhone én de Apple Watch. De nieuwe gezondheidsfuncties van de Apple Watch Series 6 zouden te spectaculair zijn om af te doen in een persbericht. Zo zou het nieuwe horloge een sensor hebben waarmee het zuurstofgehalte in het bloed gemeten kan worden.

September wordt een gekke maand zonder grote Apple-onthullingen. Maar het kan zijn dat Apple toch nog wat kleinere verrassingen voor ons in petto heeft. Zo is het heel goed mogelijk dat er een nieuwe iPad Air met randloos scherm verschijnt. Ook een vernieuwde Apple TV en Apple’s eigen bluetooth-tracker (AirTags) verwachten we nog steeds. Deze producten worden dan waarschijnlijk via een persbericht aangekondigd.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar