Terug naar ‘Apple Watch Series 5 heeft behuizing van keramiek of titanium’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 5 heeft behuizing van keramiek of titanium’

Door Laura Grootaarts19 augustus 2019 11:212 min. leestijd0

De Apple Watch 5 die volgende maand verschijnt, is verkrijgbaar in een keramische en titanium uitvoering. Dat blijkt uit de code van de watchOS 6 bèta – het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch.

Apple Watch Series 5: keramiek en titanium

Geruchten over de nieuwe iPhone 2019 die we volgende maand verwachten, zijn er meer dan genoeg. Maar over de nieuwe Apple Watch Series 5 hoorden we tot nu toe bijzonder weinig. Nu is er dan toch eindelijk informatie gelekt, en wel via Apple zelf.

Apple Watch Keramiek Titanium

Apple brengt al de hele zomer testversies uit voor de nieuwe besturingssystemen, zo ook voor watchOS 6. In de meest recente versie van de code zitten verwijzingen naar de nieuwe generatie Apple Watch. Twee schermafbeeldingen – je ziet ze hierboven – verklappen dat de er wederom een 44mm-Apple Watch komt, en dat deze in een keramische en titanium uitvoering beschikbaar zal zijn. De afbeeldingen zijn onderdeel van het setup-menu van de Apple Watch.

Meer weten over watchOS 6?
Bekijk dit dossier

Materiaal Apple Watch 2019

De huidige Apple Watch Series 4 heeft een aluminium behuizing en een keramische achterkant. Eerder was er ook al een Apple Watch met een behuizing die compleet uit keramiek bestond: het ging toen om een luxere variant van de Apple Watch Series 2, de Apple Watch Edition. Titanium is nieuw voor de Apple Watch – hoewel er wel een titanium elektrode in de digitale kroon van de Series 4 zit, voor het maken van ecg’s. Begin deze eeuw gebruikte Apple dit materiaal ook voor de Titanium PowerBook G4 – ook wel TiBook genoemd.

Apple keynote september 2019

Apple geeft in september een keynote die grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone. Hierin verwachten we ook de aankondiging van de nieuwe Apple Watch. Daarnaast horen we dan ook wanneer de nieuwe besturingssystemen, waaronder watchOS 6, te downloaden zijn. Wil je op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Bron: iHelpBR

Meer weten over Apple Watch Series 5?
Bekijk dit dossier
iCreate 116
iCreate 116
Win snel opslagruimte terug op je Mac & iPhone
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar