Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple Watch Series 5 heeft behuizing van keramiek of titanium’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Keramiek Titanium


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch 5 die volgende maand verschijnt, is verkrijgbaar in een keramische en titanium uitvoering. Dat blijkt uit de code van de watchOS 6 bèta – het nieuwe besturingssysteem voor de Apple Watch.

Apple Watch Series 5: keramiek en titanium

Geruchten over de nieuwe iPhone 2019 die we volgende maand verwachten, zijn er meer dan genoeg. Maar over de nieuwe Apple Watch Series 5 hoorden we tot nu toe bijzonder weinig. Nu is er dan toch eindelijk informatie gelekt, en wel via Apple zelf.

Apple brengt al de hele zomer testversies uit voor de nieuwe besturingssystemen, zo ook voor watchOS 6. In de meest recente versie van de code zitten verwijzingen naar de nieuwe generatie Apple Watch. Twee schermafbeeldingen – je ziet ze hierboven – verklappen dat de er wederom een 44mm-Apple Watch komt, en dat deze in een keramische en titanium uitvoering beschikbaar zal zijn. De afbeeldingen zijn onderdeel van het setup-menu van de Apple Watch.

Materiaal Apple Watch 2019


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De huidige Apple Watch Series 4 heeft een aluminium behuizing en een keramische achterkant. Eerder was er ook al een Apple Watch met een behuizing die compleet uit keramiek bestond: het ging toen om een luxere variant van de Apple Watch Series 2, de Apple Watch Edition. Titanium is nieuw voor de Apple Watch – hoewel er wel een titanium elektrode in de digitale kroon van de Series 4 zit, voor het maken van ecg’s. Begin deze eeuw gebruikte Apple dit materiaal ook voor de Titanium PowerBook G4 – ook wel TiBook genoemd.

Apple keynote september 2019

Apple geeft in september een keynote die grotendeels in het teken zal staan van de nieuwe iPhone. Hierin verwachten we ook de aankondiging van de nieuwe Apple Watch. Daarnaast horen we dan ook wanneer de nieuwe besturingssystemen, waaronder watchOS 6, te downloaden zijn. Wil je op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: iHelpBR