Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Iedere vrouw wil deze Apple Watch – en dit is waarom!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
gouden Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Apple heeft onlangs de Apple Watch Series 7 uitgebracht. En dankzij T-Mobile betekent dat ook het debuut van de Apple Watch Cellular in Nederland! Met zo’n Apple Watch met 4G kun je je iPhone thuislaten en tóch bereikbaar blijven op je bestaande mobiele telefoonnummer – T-Mobile Multisim maakt het mogelijk. Dat maakt dat de nieuwe Apple Watch een uitkomst is voor dames.

Apple Watch series 7 dames

Zonder telefoon op pad?

Om in tech-termen te spreken: dameskleding heeft één hardnekkige bug. De zakken zijn véél te klein – als ze überhaupt al niet schitteren door afwezigheid. Uit onderzoek van The Pudding blijkt dat ze zo’n 48 procent korter en 6,5 procent smaller zijn dan zakken in herenkleding. Als je er al een iPhone in gepropt krijgt, dan steekt die uit. Even een onverhoedse beweging en je telefoon klettert op de plavuizen. Of een zakkenroller ziet zijn kans schoon. Al met al geeft dit geen veilig gevoel. Als vrouw ben je eigenlijk verplicht om altijd en overal een handtas meer naartoe te slepen.

Je telefoon maar thuis laten liggen dan? Dan blijk je je opeens niet meer compleet te voelen. Hoe hebben we ooit overleefd zonder mobiele telefoon? Dingen die plots onmogelijk worden als je geen telefoon bij de hand hebt:

  • Appen
  • Bellen
  • De nooddiensten waarschuwen
  • Online muziek streamen
  • Mailen
  • De weg vinden met een navigatie-app
  • Vast nog honderd onvoorziene dingen


kooptip

Ténzij je dus de Apple Watch Series 7 Cellular om je pols hebt bungelen. Dan kan het allemaal wel. Laat je iPhone dus maar rustig thuis. En nee, je hebt niet wéér een nieuwe handtas nodig.

Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen?

Wil jij de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dat kan! Samen met T-Mobile hebben we een actie opgezet waarbij jij kans maakt om deze nieuwe Apple Watch te testen. Lees er meer over op de pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.