Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch deelt ten onrechte medailles uit

Auteur: Laura Grootaarts
3 reacties
Apple Watch-apps


Lees verder na de advertentie

Verschillende mensen met een Apple Watch melden dat ze problemen hebben met hun slimme horloge: activiteiten worden op dit moment niet goed geregistreerd. Het is nog niet duidelijk hoe dit mogelijk is en Apple heeft ook nog niet gereageerd.

Apple Watch bug: februari is al voorbij

Op Twitter melden gebruikers dat ze de medaille voor februari al te pakken hebben, omdat ze alle uitdagingen volbracht zouden hebben. Dat kan natuurlijk helemaal niet op de eerste dag van de maand. Andere mensen melden dat ze volgens hun Watch in slechts één dag tijd bijna 20.000 calorieën verband zouden hebben.

Apple Watch bug


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Sommigen slepen dus ten onrechte allerlei medailles binnen. Maar het tegenovergestelde komt ook voor: Apple Watch-gebruikers die keurig netjes al hun doelen bereikt hebben, krijgen juist geen medaille.

Wéér een vervelende bug

Het afgelopen halfjaar worden Apple-producten gekweld door allerlei irritante bugs. Voornamelijk op de Mac en de iPhone, maar nu lijkt dus ook de Apple Watch getroffen te zijn. Het is zelfs zo erg, dat Apple heeft aangegeven grote nieuwe functies voor iOS 12 uit te stellen naar volgend jaar, zodat ze zich kunnen focussen op de prestaties en de snelheid van de toestellen.