Terug naar Apple Watch deelt ten onrechte medailles uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch deelt ten onrechte medailles uit

Door Laura Grootaarts2 februari 2018 12:242 min. leestijd3

Verschillende mensen met een Apple Watch melden dat ze problemen hebben met hun slimme horloge: activiteiten worden op dit moment niet goed geregistreerd. Het is nog niet duidelijk hoe dit mogelijk is en Apple heeft ook nog niet gereageerd.

Apple Watch bug: februari is al voorbij

Op Twitter melden gebruikers dat ze de medaille voor februari al te pakken hebben, omdat ze alle uitdagingen volbracht zouden hebben. Dat kan natuurlijk helemaal niet op de eerste dag van de maand. Andere mensen melden dat ze volgens hun Watch in slechts één dag tijd bijna 20.000 calorieën verband zouden hebben.

Apple Watch bug

Sommigen slepen dus ten onrechte allerlei medailles binnen. Maar het tegenovergestelde komt ook voor: Apple Watch-gebruikers die keurig netjes al hun doelen bereikt hebben, krijgen juist geen medaille.

Wéér een vervelende bug

Het afgelopen halfjaar worden Apple-producten gekweld door allerlei irritante bugs. Voornamelijk op de Mac en de iPhone, maar nu lijkt dus ook de Apple Watch getroffen te zijn. Het is zelfs zo erg, dat Apple heeft aangegeven grote nieuwe functies voor iOS 12 uit te stellen naar volgend jaar, zodat ze zich kunnen focussen op de prestaties en de snelheid van de toestellen.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Frans
Lezer
Frans

Bij mij is het ook een zooitje. Moest in januari een daggemiddelde van 650 kcal halen, waar ik ver boven zat (richting 800 kcal) maar uiteindelijk geen medaille voor gekregen. Terwijl ik deze maand 27x mijn staandoel moet halen. Wordt een makkie, want ik heb er deze 3e februari al liefst 24x op zitten. Knap he! 🙂 Ik begin zo langzamerhand een beetje klaar te raken met Apple. Ik weet niet wat daar aan de hand is, maar steeds meer ‘kleine dingetjes’ die niet of raar of onlogisch werken en me steeds meer gaan irriteren op zowel de iphone, macbook… Lees meer »

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Nou, goede prestatie! ? Maar wat een zootje hè … Apple heeft zelf ook in de gaten dat het zo niet langer kan en gaat dit jaar bijvoorbeeld grote iOS 12-functies uitstellen om zich beter te concentreren op stabiliteit. Geldt ongetwijfeld ook voor de andere besturingssystemen … https://www.icreatemagazine.nl/nieuws/ios-12-functies-vertraagd-2019/

Frans
Lezer
Frans

Apple heeft denk ik een nieuw soort ‘hou-dit-vast!’ methode ontwikkelt, want zojuist krijg ik (op 7 februari) het bericht dat ik nog altijd slechts 3 dagen te gaan heb voor ik deze maand mijn staandoel 27x heb gehaald. “Geldt ongetwijfeld ook voor de andere besturingssystemen …” Dat snap ik, maar het punt is dat juist Apple zich sterk maakt voor integratie van verschillende devices en software-onderdelen. De standaard dat het ‘gewoon moet werken’ is daarbij altijd hoog geweest. En juist die standaard komt nu in het geding. Bij Android weet je dat het een open platform is waarin elke app… Lees meer »