Terug naar Waarom dit de gedroomde Apple Watch is voor sporters!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Waarom dit de gedroomde Apple Watch is voor sporters!

Door Sven Lamers30 oktober 2021 10:412 min. leestijd2

De Apple Watch Series 7 Cellular (4G) is via T-Mobile eindelijk beschikbaar in Nederland. Wat dat voor jou betekent? Dat je altijd bereikbaar bent, ook op plekken of tijdens activiteiten waarbij je je iPhone liever thuis hebt. Zonder iPhone gaan hardlopen – dat doe je met de Apple Watch Cellular met 4G-ondersteuning en T-Mobile Multisim.

Apple Watch extreme sporten

Hardlopen zonder iPhone, met Apple Watch Cellular

Al sinds de eerste Apple Watch wordt het slimme horloge op de markt gezet als de ultieme gadget om mee te sporten. Wat het aantal sensoren betreft, mag dat ook kloppen. Maar waar we ons altijd aan ergerden, was het feit dat je altijd wel je iPhone moest meenemen om bereikbaar te blijven. En die is tijdens je sportavonturen natuurlijk verrekt onhandig: te lomp, te zwaar en geen plek om hem te laten.

De Apple Watch met 4G brengt daar eindelijk verandering in. Bij de nieuwe Apple Watch Series 7 GPS + Cellular wordt je bestaande sim-kaart uit je iPhone als het ware gekopieerd naar de Watch. Zo blijf je bijvoorbeeld bereikbaar in het donkere bos, ondanks dat je iPhone thuis ligt.

Ook voor andere sporten

De meest voor de hand liggende sport waarbij je alleen de Apple Watch 4G, en juist geen iPhone, bij je wilt hebben, is dus waarschijnlijk hardlopen. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog een heleboel andere sporten waarbij de iPhone nóg minder handig is. Surfen bijvoorbeeld (de variant in het water, niet achter je Mac natuurlijk).

Ook al is de iPhone inmiddels waterdicht, een surfplank is nou niet echt de plaats waar die thuishoort. Terwijl dat juist een sport is waarbij je bereikbaar wilt blijven – en anderen wilt bereiken als er iets misgaat. Ook hierbij is de Apple Watch Series 7 GPS + Cellular dé oplossing.

Je houdt verbinding met het mobiele netwerken en in geval van nood kun je contact opnemen met de hulpdiensten. Want de baywatch heb je op speeddial natuurlijk. Daarnaast is hij waterdicht tot wel 50 m.

Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen?

Wil jij de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dat kan! Samen met T-Mobile hebben we een actie opgezet waarbij jij kans maakt om deze nieuwe Apple Watch te testen. Lees er meer over op de pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Arno
Lezer
Arno

Beetje eenzijdig artikel, naar mijn mening. Ik doe al jaren aan hardlopen met mijn iWatch 4 en de Nike Run-app. Alle sportactiviteiten worden keurig vastgelegd en sporten met muziek is geen enkel probleem. Eenmaal weer thuis wordt de iWatch gesynchroniseerd met de iPhone en gaat alles ‘de cloud in’. Waarom zou je persé bereikbaar moeten zijn tijdens het sporten? Dit is juist een activiteit waarbij je even kunt ontsnappen aan alle dagelijkse rompslomp.

Herman
Lezer
Herman

Helemaal met Arno eens!