Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple Watch Series 7 Cellular met Multisim is nu te bestellen bij T-Mobile

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Apple Watch Series 7 GPS + Cellular


Lees verder na de advertentie

Afgelopen week werd het al aangekondigd, nu is het eindelijk zover: de Apple Watch Series 7 Cellular en het bijbehorende Multisim-abonnement zijn vanaf vandaag beschikbaar bij T-Mobile.

Apple Watch 4G met T-Mobile Multisim

Met een cellular Apple Watch kun je zonder je iPhone op pad en blijf je toch bereikbaar. Heb je zo’n 4G Watch en T-Mobile Multisim, dan wordt je telefoonabonnement, en dus ook je telefoonnummer, aan zowel je iPhone als je Apple Watch gekoppeld. Hierdoor is het éindelijk ook in Nederland mogelijk om de Apple Watch met 4G te gebruiken. Je belminuten en databundel gelden dan voor beide apparaten.

De 4G-versie van de Watch, ook wel ‘GPS + Cellular’ genoemd, is nu dus direct bij T-Mobile beschikbaar. Het gaat hierbij om zowel de nieuwe Apple Watch Series 7 als de goedkopere Apple Watch SE. Er zijn ook andere winkels die de Apple Watch met 4G verkopen, maar T-Mobile is de enige provider in Nederland waar de cellular Watches ook worden ondersteunt..

Zonder telefoon op pad

Het grote voordeel van mobiel internet op je Apple Watch is dat je je iPhone thuis kunt laten, en toch verbonden blijft met de rest van de wereld. Zo kun je bijvoorbeeld hardlopen zonder telefoon en toch blijven genieten van gestreamde muziek via de Watch. Of je bent iemand die alles zo efficiënt mogelijk wil doen; dan is een verbonden mini-computer om je pols enorm handig. Je blijft telefonisch bereikbaar, stuurt berichten of houdt je e-mail bij, allemaal zonder je iPhone. En de Apple-liefhebber moet een Apple Watch met 4G sowieso hebben, toch?


kooptip

Multisim kost 5 euro bovenop je bestaande mobiele T-Mobile-abonnement. De nieuwe Apple Watch serie 7 Cellular is vanaf vandaag, 29 oktober 18.00 uur te bestellen.

Actie iCreate x T-Mobile

Wil jij als eerste de Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dat kan, en je mag de Watch ook nog eens houden! Samen met T-Mobile hebben wij hiervoor namelijk een actie georganiseerd.

Het enige wat je hoeft te doen, is ons laten weten waarom jij de meest geschikte persoon bent om de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular in combinatie met Multisim te testen. Lees er meer over op onze speciale actiepagina.

Dit artikel is een samenwerking met T-Mobile.