Terug naar ‘2022 wordt het grootste jaar voor de Apple Watch sinds 2014’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘2022 wordt het grootste jaar voor de Apple Watch sinds 2014’

Door Ward Edema28 februari 2022 09:292 min. leestijd0

In 2022 kunnen we maar liefst drie nieuwe modellen van de Apple Watch verwachten, met grote verbeteringen voor gezondheidsfuncties.

Apple Watch 2022

Apple Watch 2022

Volgens nieuwe geruchten van Bloomberg komt Apple dit jaar met een Apple Watch Series 8, een nieuwe Apple Watch SE, en een speciale Apple Watch voor extreme sporten. Dit zou voor het eerst zijn dat Apple tegelijkertijd met drie verschillende modellen van de Apple Watch komt.

Normaal gesproken is er één model per jaar, en de enige uitzondering tot nu toe was in 2020, toen zowel de Apple Watch Series 6 als de eerste SE aangekondigd werden. Bloomberg noemt 2022 met drie modellen dus het grootste jaar voor de Watch sinds de introductie van het eerste model in 2014.

Apple Watch Series 8 features

Apple Watch Series 8

Volgens Bloomberg moeten we dit jaar geen nieuwe gezondheidssensors verwachten – alhoewel er nog altijd een kans is dat er een lichaamstemperatuursensor in komt – maar wel nieuwe features. Met verbeterde bestaande sensoren en een totaal nieuwe processor zouden er namelijk grote updates zijn voor gezondheidstracking, maar het is nog niet bekend om wat voor updates het gaat.

Deze updates komen in ieder geval naar de Apple Watch Series 8, maar het is niet bekend of dit ook gaat gelden voor de sportversie. De SE moet het sowieso doen met minder nieuwe functies.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple Watch Series 8 release

De Apple Watch Series 8 wordt naar verwachting in september aangekondigd tijdens het jaarlijkse Apple September Event. Tegelijkertijd kun je ook de iPhone 14 (Max) en de iPhone 14 Pro (Max) verwachten.

Nog even geduld dus, maar gelukkig krijgen we in maart als het eerste Apple Event van het jaar. Lees er meer over in ons artikel: Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!

Bron: 9to5mac

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar