Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

‘2022 wordt het grootste jaar voor de Apple Watch sinds 2014’

Auteur: Ward Edema
0 reacties


Lees verder na de advertentie

In 2022 kunnen we maar liefst drie nieuwe modellen van de Apple Watch verwachten, met grote verbeteringen voor gezondheidsfuncties.

Apple Watch 2022

Apple Watch 2022

Volgens nieuwe geruchten van Bloomberg komt Apple dit jaar met een Apple Watch Series 8, een nieuwe Apple Watch SE, en een speciale Apple Watch voor extreme sporten. Dit zou voor het eerst zijn dat Apple tegelijkertijd met drie verschillende modellen van de Apple Watch komt.

Normaal gesproken is er één model per jaar, en de enige uitzondering tot nu toe was in 2020, toen zowel de Apple Watch Series 6 als de eerste SE aangekondigd werden. Bloomberg noemt 2022 met drie modellen dus het grootste jaar voor de Watch sinds de introductie van het eerste model in 2014.

Apple Watch Series 8 features


kooptip

Volgens Bloomberg moeten we dit jaar geen nieuwe gezondheidssensors verwachten – alhoewel er nog altijd een kans is dat er een lichaamstemperatuursensor in komt – maar wel nieuwe features. Met verbeterde bestaande sensoren en een totaal nieuwe processor zouden er namelijk grote updates zijn voor gezondheidstracking, maar het is nog niet bekend om wat voor updates het gaat.

Deze updates komen in ieder geval naar de Apple Watch Series 8, maar het is niet bekend of dit ook gaat gelden voor de sportversie. De SE moet het sowieso doen met minder nieuwe functies.

kooptip

Apple Watch Series 8 release

De Apple Watch Series 8 wordt naar verwachting in september aangekondigd tijdens het jaarlijkse Apple September Event. Tegelijkertijd kun je ook de iPhone 14 (Max) en de iPhone 14 Pro (Max) verwachten.

Nog even geduld dus, maar gelukkig krijgen we in maart als het eerste Apple Event van het jaar. Lees er meer over in ons artikel: Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac