Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Pay naar Oostenrijk, Griekenland en 5 andere Europese landen

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple Card iOS 12.4 bèta 3


Lees verder na de advertentie

Apple beloofde het afgelopen maandag al tijdens de keynote: dit jaar nog is Apple Pay beschikbaar in zeker veertig landen. Inmiddels is het rijtje landen waar je met Apple Pay kunt betalen verder uitgebreid met zeven Europese landen. Twee keer raden welk land daar niet bij zit …

Apple Pay Europa uitgebreid

Uit tweets van diverse banken blijkt dat Apple Pay zijn debuut maakt in Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Slovenië, Estland, Griekenland en Roemenië (nota bene via de van oorsprong Nederlandse bank ING). Daar kun je binnenkort dus betalen met iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Nederland is inmiddels omringd door landen waar Apple Pay ondersteund wordt; de dienst werd eind vorig jaar geïntroduceerd in België en Duitsland.


kooptip

Apple Card

Apple is inmiddels al weer een aantal stappen verder als het om Apple Pay gaat. Afgelopen maandag introduceerde Apple tijdens een keynote een nieuw onderdeel van Apple Pay, namelijk Apple Card: een eigen creditcard. Deze is er virtueel voor op de iPhone in de Wallet-app, maar er is ook een ‘echt’ kaartje voor in je portemonnee. Apple Card wordt deze zomer gelanceerd in de Verenigde Staten.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!