Terug naar Apple Pay naar Oostenrijk, Griekenland en 5 andere Europese landen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Pay naar Oostenrijk, Griekenland en 5 andere Europese landen

Door Laura Grootaarts27 maart 2019 16:242 min. leestijd1

Apple beloofde het afgelopen maandag al tijdens de keynote: dit jaar nog is Apple Pay beschikbaar in zeker veertig landen. Inmiddels is het rijtje landen waar je met Apple Pay kunt betalen verder uitgebreid met zeven Europese landen. Twee keer raden welk land daar niet bij zit …

Apple Pay Europa uitgebreid

Uit tweets van diverse banken blijkt dat Apple Pay zijn debuut maakt in Oostenrijk, Portugal, Slowakije, Slovenië, Estland, Griekenland en Roemenië (nota bene via de van oorsprong Nederlandse bank ING). Daar kun je binnenkort dus betalen met iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Nederland is inmiddels omringd door landen waar Apple Pay ondersteund wordt; de dienst werd eind vorig jaar geïntroduceerd in België en Duitsland.

Meer weten over Apple Pay?
Bekijk dit dossier

Apple Card

Apple is inmiddels al weer een aantal stappen verder als het om Apple Pay gaat. Afgelopen maandag introduceerde Apple tijdens een keynote een nieuw onderdeel van Apple Pay, namelijk Apple Card: een eigen creditcard. Deze is er virtueel voor op de iPhone in de Wallet-app, maar er is ook een ‘echt’ kaartje voor in je portemonnee. Apple Card wordt deze zomer gelanceerd in de Verenigde Staten.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
yourt
Lezer
yourt

Op Apple site staat dan dat Maestor -Mastercard – Visa odnersteund worden… maar de bank moet dat ook zijn hé. Nu vraag ik me af of Revolut in Nederland dan niet kan gebruikt worden? Da’s een kaart die je online gratis bestelt (was via UK, maar hebben ondertussen ook hun Europese banklicentie geactiveerd uit Brexitvoorzorg). Staat in BE op lijstje “binnenkort…”