Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Wordt ABN Amro de volgende bank die Apple Pay ondersteunt in Nederland?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Pay


Lees verder na de advertentie

Sinds kort is Apple Pay beschikbaar in Nederland, nu nog exclusief voor klanten van de ING. De vraag is: welke bank is de volgende? De kans is groot dat het ABN Amro is. Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat ze al druk bezig zijn met de voorbereiding.

Apple Pay ABN Amro

Een lezer van Tweakers ontdekte in de code van de ABN Amro Mobiel bankieren-app verschillende verwijzingen naar de Wallet-functie en daarmee naar Apple Pay. Daarmee lijken ze zich al op te maken voor de introductie van Apple Pay. De ABN Amro-app is inmiddels geüpdatet en daarmee zijn alle stukjes code met verwijzingen als bij toverslag verwijderd, wat het een en ander alleen nog maar verdachter maakt.

ABN Amro wil nog niet bevestigen dat het in de toekomst Apple Pay gaat ondersteunen en wellicht de tweede Nederlandse bank is die dat doet. Een woordvoerder zegt wel dat er altijd gezocht wordt naar innovaties; concreter dan dat wordt het op dit moment niet.

Apple Pay


kooptip

Nu Apple Pay in Nederland beschikbaar is, kun je bij vrijwel alle winkels horeca-gelegenheden waar je contactloos kunt betalen met pin, betalen met je iPhone en Apple Watch. Online kun je ook betalen met je Mac en iPad. Wil je meer weten over Apple Pay? In iCreate 110 vertellen we je er alles over. We leggen uit hoe je de dienst instelt, waar je kunt betalen en beantwoorden al je verdere vragen over dit onderwerp.

Bron: Tweakers