Terug naar Apple One vandaag beschikbaar: wat bespaar je met deze bundel?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple One vandaag beschikbaar: wat bespaar je met deze bundel?

Door Laura Grootaarts30 oktober 2020 09:172 min. leestijd0

Apple start vandaag met Apple One: een bundel met vier Apple-diensten, waarmee je goedkoper uit bent. Apple maakte het nieuws gisteren bekend na afloop van de presentatie van de kwartaalcijfers. Apple One werd in september al aangekondigd, maar het was toen nog onduidelijk wanneer het alles-in-éénpakket precies zou verschijnen.

Apple One

Apple One beschikbaar: wat bespaar je?

In Apple One worden Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ en 50 GB iCloud-opslag gebundeld voor een bedrag van € 14,95 per maand. Dat betekent een besparing van €6 ten opzichte van losse abonnementen. Wil je het abonnement delen met je gezin (maximaal vijf andere gezinsleden)? Dan kies je voor een gezinsabonnement van €19,95 per maand. Hierbij krijg je 200 GB iCloud-opslag. Met dit abonnement bespaar je € 8 per maand.

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Haal de nieuwe iPhone 13 Pro als eerste in huis!

Internet van Ziggo thuis? Ontvang dan tot €5 korting per maand en dubbele data!

Je sluit je abo op Apple One af via ‘Instellingen>je naam>Abonnementen’. De eerste maand is gratis.

Apple One Premier

Naast de twee bovengenoemde pakketten, is er nog een derde pakket dat een stuk uitgebreider is: Apple One Premier. In deze bundel worden zes in plaats van vier diensten gebundeld en krijg je maar liefst 2 TB iCloud-opslag. Helaas kun je je hier in Nederland en België niet abonneren op Premier. Dat komt omdat de twee extra diensten in deze bundel hier sowieso niet beschikbaar zijn.

Apple News+ is Apple’s tijdschriftendienst die hier nooit beschikbaar is geweest. Apple Fitness+ is Apple’s nieuwe sportdienst die later dit jaar van start gaat, in eerste instantie in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS.

Recordomzet voor Apple-diensten

Apple’s dienstentak boekte het afgelopenkwartaal een recordomzet van 14,5 miljard dollar (meer dan bijvoorbeeld de iPad, de Mac en wearables). Apple One gaat het komende kwartaal ongetwijfeld voor een nieuwe impuls zorgen. Wil je meer weten over Apple’s alles-in-éénpakket? Lees dan ook ons dossier over Apple One.

Meer weten over Apple One?
Bekijk dit dossier
iCreate 132
iCreate 132
iPhone 13: welke past bij jou?
Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Haal de nieuwe iPhone 13 als eerste in huis met unlimited data en 5G!

Heb je al internet van KPN? Profiteer dan tot €7,50 korting per maand!

Praat mee!

avatar