Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple One vandaag beschikbaar: wat bespaar je met deze bundel?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple One


Lees verder na de advertentie

Apple start vandaag met Apple One: een bundel met vier Apple-diensten, waarmee je goedkoper uit bent. Apple maakte het nieuws gisteren bekend na afloop van de presentatie van de kwartaalcijfers. Apple One werd in september al aangekondigd, maar het was toen nog onduidelijk wanneer het alles-in-éénpakket precies zou verschijnen.

Apple One beschikbaar: wat bespaar je?

In Apple One worden Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ en 50 GB iCloud-opslag gebundeld voor een bedrag van € 14,95 per maand. Dat betekent een besparing van €6 ten opzichte van losse abonnementen. Wil je het abonnement delen met je gezin (maximaal vijf andere gezinsleden)? Dan kies je voor een gezinsabonnement van €19,95 per maand. Hierbij krijg je 200 GB iCloud-opslag. Met dit abonnement bespaar je € 8 per maand.

Je sluit je abo op Apple One af via ‘Instellingen>je naam>Abonnementen’. De eerste maand is gratis.

Apple One Premier

Naast de twee bovengenoemde pakketten, is er nog een derde pakket dat een stuk uitgebreider is: Apple One Premier. In deze bundel worden zes in plaats van vier diensten gebundeld en krijg je maar liefst 2 TB iCloud-opslag. Helaas kun je je hier in Nederland en België niet abonneren op Premier. Dat komt omdat de twee extra diensten in deze bundel hier sowieso niet beschikbaar zijn.


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

Apple News+ is Apple’s tijdschriftendienst die hier nooit beschikbaar is geweest. Apple Fitness+ is Apple’s nieuwe sportdienst die later dit jaar van start gaat, in eerste instantie in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS.

Recordomzet voor Apple-diensten

Apple’s dienstentak boekte het afgelopenkwartaal een recordomzet van 14,5 miljard dollar (meer dan bijvoorbeeld de iPad, de Mac en wearables). Apple One gaat het komende kwartaal ongetwijfeld voor een nieuwe impuls zorgen. Wil je meer weten over Apple’s alles-in-éénpakket? Lees dan ook ons dossier over Apple One.