Terug naar ‘Apple-keynote op 25 maart – focus op Netflix voor nieuws’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple-keynote op 25 maart – focus op Netflix voor nieuws’

Door Sven Lamers13 februari 2019 11:232 min. leestijd0

De WWDC-keynote laat nog even op zich wachten, maar als we Buzzfeed mogen geloven, vindt de eerste keynote van Apple in 2019 al plaats op 25 maart. Als je je nu al verheugt op een iPad mini 5 en nieuwe AirPods, moeten we je helaas teleurstellen. Volgens de bronnen van Buzzfeed ligt de focus van het event op de lancering van Apple’s abonnementsdienst voor nieuws en tijdschriften.

Apple nieuwsdienst

Abonnementsdienst voor nieuws

Ongeveer een jaar geleden heeft Apple de app Texture overgenomen. Hier kreeg je voor een vast bedrag per maand toegang tot een heleboel tijdschriften. Het is de verwachting dat Apple deze dienst gaat combineren met Apple News. De nieuwsdienst gaat waarschijnlijk het gebruikelijke tientje kosten, net als een hoop andere abonnementsdiensten. Wall Street Journal heeft daarnaast gehoord dat Apple 50 procent van de inkomsten zelf wil houden en de andere helft onder de uitgevers wil verdelen. Dat is meer dan bij de verkopen van apps in de App Store en zorgt voor kritiek bij uitgeverijen. Daarnaast zijn deze ontevreden over het feit dat Apple geen e-mailadressen en creditcardnummers van gebruikers met ze wil delen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Streamingdienst voor films en series?

Daarnaast heeft Apple al een tijdje een streamingdienst voor films en series op de planning staan. Of deze ook tijdens de keynote van 25 maart gepresenteerd wordt, is onduidelijk. Naar verluidt gaat deze dienst in april van start, dus dan zou eind maart het goed moment zijn voor de presentatie ervan. Bij Apple’s streamingdienst is het de bedoeling dat je zowel eigen producties van Apple kunt kijken als films en series van andere partijen.

Geen AirPods en iPad mini

Slecht nieuws voor mensen die wachten op nieuwe hardware, want volgens de bronnen worden er tijdens de keynote geen nieuwe producten gepresenteerd. Dat zou betekenen: geen nieuwe AirPods en geen nieuwe iPad mini (en sowieso geen iPhone SE 2). In het verleden heeft Apple tijdens de keynote in maart echter altijd ook nieuwe hardware gepresenteerd, dus dit geloven wij nog niet helemaal.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar