Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Doet Apple vandaag een belangrijke aankondiging? (Update)

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
iPad Pro 2021 met mini-led


Lees verder na de advertentie

Update 17:30 uur: Inmiddels heeft Apple de datum van het iPhone-event bekendgemaakt! In het artikel Officieel: volgende week al een iPhone 12-event van Apple! lees je er alles over.

Lees hieronder het originele bericht van 10:00 uur.


Dinsdag 8 september: onder normale omstandigheden was dit waarschijnlijk de dag van het iPhone-event geweest. Maar een keynote komt er vandaag niet, want de iPhone 12 is vertraagd. Toch zijn Apple-kenners het erover eens dat Apple vandaag of deze week íéts gaat aankondigen. De vraag is alleen: wat dan? De meningen zijn verdeeld.

Wat gaat Apple aankondigen?

Apple-lekker Jon Prosser houdt al weken vol dat er vandaag nieuwe Apple producten gaan verschijnen. Vandaag rond 15.00 uur Nederlandse tijd zou Apple deze aankondigen met een persbericht. Dat er vanmiddag of anders een dezer dagen iets gaat gebeuren, daar lijkt ook Apple-lekker Mark Gurman het mee eens te zijn. Maar hij denkt niet dat er deze week nieuwe producten worden aangekondigd, zo liet hij eergisteren weten op zijn Twitter-account. Hij verwacht dat Apple het iPhone-event gaat aankondigen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Meestal kondigt Apple een event twee weken van tevoren aan. Maar omdat het event dit jaar digitaal plaatsvindt (net zoals Apple’s WWDC in juni) en er dus geen journalisten naar Cupertino af hoeven te reizen, kan het weleens sneller gaan gebeuren. Misschien zelfs volgende week al!

Nieuwe Apple-producten

Prosser heeft inmiddels weer gereageerd op Gurman en hij blijft voet bij stuk houden: zijn bronnen houden vol dat er vandaag twee nieuwe Apple-producten worden aangekondigd. Het zou gaan om de nieuwe Apple Watch Series 6 en een compleet vernieuwde iPad Air.

De nieuwe Apple Watch Series 6 krijgt waarschijnlijk verschillende nieuwe gezondheidsfuncties. Zo zou het horloge uitgebreide slaapanalyses kunnen doen en heeft het een sensor waarmee het bloedzuurstofgehalte kan worden gemeten. Van de iPad Air word gezegd dat deze toegroeit naar de iPad Pro. Deze iPad Air 2020 zou veel meer gaan lijken op de iPad Pro, met een randloos scherm en zonder thuisknop.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!