Terug naar Doet Apple vandaag een belangrijke aankondiging? (Update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Doet Apple vandaag een belangrijke aankondiging? (Update)

Door Laura Grootaarts8 september 2020 15:502 min. leestijd1

Update 17:30 uur: Inmiddels heeft Apple de datum van het iPhone-event bekendgemaakt! In het artikel Officieel: volgende week al een iPhone 12-event van Apple! lees je er alles over.

Lees hieronder het originele bericht van 10:00 uur.


Dinsdag 8 september: onder normale omstandigheden was dit waarschijnlijk de dag van het iPhone-event geweest. Maar een keynote komt er vandaag niet, want de iPhone 12 is vertraagd. Toch zijn Apple-kenners het erover eens dat Apple vandaag of deze week íéts gaat aankondigen. De vraag is alleen: wat dan? De meningen zijn verdeeld.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

iPad Pro verpakking

Wat gaat Apple aankondigen?

Apple-lekker Jon Prosser houdt al weken vol dat er vandaag nieuwe Apple producten gaan verschijnen. Vandaag rond 15.00 uur Nederlandse tijd zou Apple deze aankondigen met een persbericht. Dat er vanmiddag of anders een dezer dagen iets gaat gebeuren, daar lijkt ook Apple-lekker Mark Gurman het mee eens te zijn. Maar hij denkt niet dat er deze week nieuwe producten worden aangekondigd, zo liet hij eergisteren weten op zijn Twitter-account. Hij verwacht dat Apple het iPhone-event gaat aankondigen.

Meestal kondigt Apple een event twee weken van tevoren aan. Maar omdat het event dit jaar digitaal plaatsvindt (net zoals Apple’s WWDC in juni) en er dus geen journalisten naar Cupertino af hoeven te reizen, kan het weleens sneller gaan gebeuren. Misschien zelfs volgende week al!

Nieuwe Apple-producten

Prosser heeft inmiddels weer gereageerd op Gurman en hij blijft voet bij stuk houden: zijn bronnen houden vol dat er vandaag twee nieuwe Apple-producten worden aangekondigd. Het zou gaan om de nieuwe Apple Watch Series 6 en een compleet vernieuwde iPad Air.

De nieuwe Apple Watch Series 6 krijgt waarschijnlijk verschillende nieuwe gezondheidsfuncties. Zo zou het horloge uitgebreide slaapanalyses kunnen doen en heeft het een sensor waarmee het bloedzuurstofgehalte kan worden gemeten. Van de iPad Air word gezegd dat deze toegroeit naar de iPad Pro. Deze iPad Air 2020 zou veel meer gaan lijken op de iPad Pro, met een randloos scherm en zonder thuisknop.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

 

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tim
Lezer
Tim

top bericht maar het gaat meer over de iPhone maar waneer komt de Apple Watch vandaag of later
groetjes Tim