Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Voorraad Apple-producten slinkt: dit zegt het over het Apple-event

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Store voorraad


Lees verder na de advertentie

De voorraden van de Apple Store geven vaak weg wat er tijdens het Apple-event wordt aangekondigd: deze producten zijn nu slechter leverbaar.

Voorraad online Apple Store

Eeen snel afnemende voorraad van een Apple-product is vaak een teken van de komst van een opvolger. Neem bijvoorbeeld vorig jaar, toen de 8e generatie iPad in rap tempo minder goed leverbaar werd en nog geen week later werd vervangen. Ook bij de 16-inch MacBook Pro gebeurde dit, en een Apple-event met de MacBook Pro 2021 volgde al snel.

Nu morgen (8 maart) al het eerste Apple-event van het jaar plaats zal vinden, hebben wij de online Apple Store van zowel Nederland als de Verenigde Staten doorgespit. Dit viel ons op.

Apple-event producten

Apple-event producten


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ook nu zijn er producten in de online Apple Store in beschikbaarheid afgenomen. Dit is te zien door te kijken naar de levertijden van instapmodellen van Apple-producten. Bij bijna alle apparaten is de levertijd slechts één dag, maar bij een paar niet. Het gaat om de iPad Air, de MacBook Air, en de iPhone SE.

Bij deze producten is de levertijd verre van lang. Je moet doorgaans zo’n vier dagen wachten tot je ze in huis hebt. Toch valt dit op ten opzichte van de andere producten.

Apple-event maart 2022

Kijken we puur naar deze levertijden, dan kunnen we dus tijdens het Apple-event een nieuwe iPad Air 2022, MacBook Air 2022 en iPhone SE 2022 verwachten.

De laatste geruchten passen hier grotendeels bij: de iPad Air en iPhone SE werden al voorspeld voor dit Apple-event. De MacBook Air wordt echter pas later dit jaar verwacht. Het zou dus een verrassing zijn als deze al zo vroeg wordt aangekondigd.

Het Apple-event vindt plaats op dinsdag 8 maart om 19:00. Je volgt alle ontwikkelingen op onze website, en via ons liveblog op Twitter. Om alvast in de sfeer te komen: lees alles over onze verwachtingen.