Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Apple-event mei 2024 liveblog: lees hier alle aankondigingen terug

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple-event mei 2024 liveblog

Op dinsdag 7 mei om 16:00 Nederlandse tijd barstte het los: het eerste Apple-event van het jaar. Daarin werd de nieuwe iPad Air 2024 aangekondigd – voor het eerst in twee formaten – en de compleet herontworpen iPad Pro 2024. Ook nieuwe accessoires stonden op het programma, zoals de Apple Pencil Pro en een nieuw Magic Keyboard.

Lees verder na de advertentie

Dit kondigde Apple aan

iPad Air 2024 prijs
1

iPad Air 2024

Apple heeft tijdens het Let Loose-event maar liefst twee nieuwe versies van de iPad Air gepresenteerd. Spoiler: een daarvan is de grootste iPad Air óóit!

iPad Pro 2024 prijs
2

iPad Pro

Het regent iPads, want Apple heeft tijdens het event ook een nieuwe iPad Pro aangekondigd. Die zit zelfs vol grote vernieuwingen!

Apple Pencil Pro knijpen
3

Apple Pencil Pro

Zeg je iPad, dan zeg je Apple Pencil. Ook die heeft vandaag een upgrade gekregen! Zeg hallo tegen de Apple Pencil Pro: de ultieme iPad-stylus.

Apple-event live kijken
4

Event gemist?

Heb je het event gemist, maar wil je het toch nog graag bekijken? Dat kan! Apple heeft de volledige keynote online gezet, dus ga er maar voor zitten.

Lees ons liveblog terug

Via ons Apple-event mei 2024 liveblog hielden we je op de hoogte van alle aankondigingen. Je leest het liveblog hieronder terug. Zorg er alleen wel even voor dat je ingelogd bent op X (voormalig Twitter) – anders verschijnen onze berichten niet! Zit je in Safari en laadt het liveblog niet goed in, bijvoorbeeld omdat je alleen maar oude tweets te zien krijgt? Ga naar ‘Safari>Instellingen>Privacy’ en zet ‘Voorkom cross-sitetracking’ uit. Op de iPhone ga je naar ‘Instellingen>Safari’ voor deze optie. Of klik of tik op ‘Tweets van @icreate_NL’ om het liveblog in X te openen.

kooptip