Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Eerste Apple-event van 2022 véél eerder dan verwacht’

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple event 2022 datum


Lees verder na de advertentie

Het eerste Apple-event van 2022 komt een stuk eerder dan werd verwacht. Dit is de Apple-event datum, en deze nieuwe producten verwachten we.

Apple-event 2022 datum

Volgens nieuwe geruchten van Bloomberg is het eerste Apple-event van het jaar al op 8 maart. Dit is veel vroeger dan voorgaande jaren: in 2021 was het evenement nog op 20 april, en twee jaar ervoor op 25 maart.

Bloomberg deelt ook welke apparaten we allemaal moeten verwachten. Er wordt onder andere ‘een nieuwe Mac met Apple Silicon’ verwacht. Dit kan om drie producten gaan: een Mac mini met een snellere chip, een 27-inch iMac Pro met een totaal nieuw ontwerp, of de langverwachte MacBook Air 2022.

Ook wordt er naar verwachting een nieuwe iPad Air aangekondigd met een snellere chip, betere selfiecamera en ondersteuning voor 5G. Hierdoor zal hij qua functies weer gelijk worden getrokken met de nieuwste iPad mini.

iPhone SE 2022 release


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

iPhone SE 2022 kleuren

Het populairste product dat tijdens het Apple-event wordt verwacht is de iPhone SE 2022. Deze krijgt nu ook ondersteuning voor 5G, een veel snellere A14- of A15-chip, en nieuwe camerafuncties zoals de Nachtmodus.

Het design blijft grotendeels ongewijzigd (lees: thuisknop en forse schermranden), maar er worden wel nieuwe kleuren verwacht. Je leest meer over het nieuwe model in ons iPhone SE 2022-dossier.

Grote update voor iOS

Als laatste noemt Bloomberg dat ook iOS 15.4 in maart uit moet komen. Dit is een flinke update, waarin ondersteuning wordt toegevoegd voor Face ID met mondkapjes, Universele bediening, heel veel nieuwe emoji’s en meer. In ons artikel lees je over alle verbeteringen: iOS 15.4: al deze nieuwe functies komen naar je iPhone.

Of het Apple-event werkelijk op 8 maart is, moeten we nog even afwachten. Indien dit het geval is, weten we het uiterlijk op 2 maart: Apple stuurt doorgaans de uitnodigingen voor het event een week van tevoren.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac