Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Arcade start volgende week al (en heeft een goede prijs!)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Arcade prijs


Lees verder na de advertentie

Apple kondigde het begin dit jaar al aan tijdens een keynote: een eigen game-dienst voor onbeperkt spelplezier. Apple Arcade is de naam. En nu zijn er eindelijk wat meer details naar buiten gebracht. Zoals de prijs!

Apple Arcade: games bij release

Apple Arcade is een game-abonnement, waarmee je onbeperkt voor een vast bedrag per maand een selectie games uit de App Store mag spelen. Zonder advertenties of in-app aankopen. Het werkt op diverse Apple-apparaten: Apple TV, iPhone, iPad en Mac.

Arcade heeft een eigen tab gekregen in de App Store – die gaan we straks zien met iOS 13. De games zijn ook exclusief voor Apple. Apple liet er vanavond een paar zien die je straks meteen kunt spelen. Zo is er de klassieker Frogger in Toy Town. En de onderwaterplatformer Shinsekai: Into the Depths. Ten slotte liet Apple ook een voorproefje zien van Sayonara Wild Hearts, wat een soort speelbare videoclip is. Apple belooft nu al dat er in de eerste maanden talloze nieuwe games worden toegevoegd.

Release

19 september gaat Apple Arcade live. Apple Arcade kost 4,99 dollar per maand, en dat voor het hele gezin. Dat is wat ons betreft een prima prijs, zelfs als het dollarteken wordt vervangen door een euro-teken. En de eerste maand is gratis! Voor nu gaan we ervan uit dat het meteen ook in Nederland gelanceerd wordt.


kooptip