Terug naar Dit is de vermoedelijke prijs van Apple Arcade
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit is de vermoedelijke prijs van Apple Arcade

Door Koen van Ekeren20 augustus 2019 10:262 min. leestijd0

In maart kondigde Apple twee nieuwe diensten aan: Apple TV+ en Apple Arcade. Met de één opent het de aanval op Netflix, met de ander hoopt het de de App Store-games een enorme impuls te geven. Nu lijkt het duidelijk wat de Apple Arcade prijs is.

Apple Arcade prijs

Apple Arcade prijs

Apple Arcade verschijnt in het najaar, mogelijk al bij de release van iOS 13 in september. Met de gamedienst heb je voor een vast bedrag per maand toegang tot honderd betaalde games, waarvan een aantal exclusief is ontwikkeld voor Apple Arcade. Ze werken allemaal volledig offline en er zijn géén in-app aankopen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Dankzij Guilherme Rambo van 9to5Mac is het al zo goed als zeker wat de Apple Arcade prijs is. Hij speurde in de code van de App Store-app en ontdekte dat Apple waarschijnlijk $ 4,99 per maand vraagt, inclusief een gratis proefperiode van een maand.

Omdat de dollar- en europrijzen bij diensten van Apple vaak gelijk zijn, is het waarschijnlijk dat we in Nederland € 4,99 per maand betalen voor Apple Arcade. Gezien het aanbod aan games vinden we dat een meevaller. Ook eventuele gezinsleden krijgen gratis toegang tot de games, want Apple Arcade maakt onderdeel uit van Delen met gezin.

Game-aanbod

Zoals gezegd heb je na de lancering van Apple Arcade in ieder geval toegang tot 100 betaalde games. Dit aanbod blijft daarna groeien. Eerder schreven we over de 31 games die zeker in Apple Arcade verschijnen. Dit zijn allemaal nieuwe games, waarvan een deel exclusief is ontwikkeld voor Apple Arcade. Grote game-ontwikkelaars doen mee, zoals Konami en Sega. Laatsgenoemde maakt bijvoorbeeld een nieuwe game van het klassieke Sonic Racing. Konami komt met een opvolger van Frogger: Frogger in Toy Town.

De spellen zijn van Apple Arcade zijn te spelen op al je Apple-apparaten: je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Apple heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Apple Arcade wordt gelanceerd, maar waarschijnlijk weten we daar op 10 september (de vermoedelijke datum van de september-keynote) meer over.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Bron: 9to5Mac

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar