Terug naar ‘AirPods Pro 2 verschijnen in de herfst van dit jaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods Pro 2 verschijnen in de herfst van dit jaar’

Door Annemiek Lourensen9 mei 2022 11:492 min. leestijd0

Apple-analist Mark Gurman schrijft in zijn Power-on nieuwsbrief voor Bloomberg dat de AirPods Pro 2 deze herfst ein-de-lijk verschijnen. En wat Gurman betreft, werd dit tijd: de huidige AirPods Pro zijn in 2019 gelanceerd en de batterijen van de eerste oortjes komen langzaam aan hun einde. Maar wat wordt er zo nieuw aan de volgende generatie AirPods Pro?

AirPods Pro 2 concept

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

AirPods Pro 2 herfst 2022: alle nieuwe functies tot nu toe

Dankzij een aantal geruchten lijken de AirPods Pro 2 een handvol nieuwe functies te krijgen. De grootste verandering is de ondersteuning voor ‘lossless audio’. Hierdoor krijgt je muziek veel minder compressie, wat de geluidskwaliteit van je favoriete nummers verbetert.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook wordt er al maanden geroepen dat de AirPods Pro 2 nieuwe gezondheidsfuncties krijgen. Zo beweerde bekende Apple-lekker Ming-Chi Kuo dat de oortjes bewegingssensoren voor fitnesstracking krijgen. Dit om ‘gezondheidsmanagement en -tracking’ te stimuleren.

Ontwerp op de schop

Kuo beweerde vorig jaar ook dat het design van de AirPods Pro 2 een enorme metamorfose zal ondergaan. Volgens hem verdwijnen de steeltjes van de AirPods Pro namelijk volledig, waardoor ze meer lijken op de draadloze oordopjes van Apple’s concurrenten. En wie weet, misschien worden de steeltjes wel een exclusieve feature van de standaard AirPods.

Overigens zijn de AirPods Pro niet de enige premium-AirPods die een andere uitstraling krijgen. In dezelfde nieuwsbrief beweert Gurman namelijk dat de AirPods Max een nieuw likje verf krijgen, al weet hij nog niet wanneer dit zal zijn.

Prijskaartje

Over de prijs van de nieuwe generatie oortjes is vooralsnog niets bekend. Wel is het aannemelijk dat ze een vergelijkbaar prijskaartje krijgen als de huidige AirPods Pro, die voor € 279 over de toonbank gaan. Al zullen alle vernieuwingen dit bedrag vast iets verhogen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar