Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AirPods Pro 2: nieuwe functies zijn eindelijk bekend (maar er is ook slecht nieuws)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Volgend jaar verschijnt er weer een nieuwe generatie AirPods Pro. Apple’s geavanceerder oordopjes worden dan nog een stukje slimmer, als we de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo mogen geloven.

AirPods Pro 2: gezondheidsfuncties

Volgens Kuo krijgt de tweede generatie van de AirPods Pro innovatieve functies, met name op het gebied van gezondheid. Hij heeft het over ‘gezondheidsmanagement en -tracking’, maar noemt niet wat dat specifiek inhoudt. Kuo’s verhaal sluit aan bij eerdere geruchten waarin gesproken wordt over AirPods Pro met bewegingssensoren voor fitnesstracking. Dus wellicht moeten we het in die richting zoeken.

Ook het design van de AirPods Pro gaat op de schop. De steeltjes zijn nu al korter dan die van de reguliere AirPods, maar verdwijnen straks helemaal. Ze lijken daarmee behoorlijk veel op bijvoorbeeld de Beats Studio Buds.De reguliere AirPods veranderen ook: die gaan er juist weer zo uitzien als de huidige AirPods Pro.

En dan nu het slechte nieuws: voor de AirPods Pro moet je nog wachten tot volgend jaar – wat wel een stuk later is dan tot nu toe werd aangenomen. De nieuwe reguliere AirPods zien we wel mogelijk dit jaar nog verschijnen.

Boost voor AirPods verkoop


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Kuo zegt verder dat de vraag naar AirPods momenteel lager dan verwacht is. Hij stelt zijn verwachting van 75-85 miljoen verkochte exemplaren bij naar 70 tot 75 miljoen. Kuo denkt dat de AirPods Pro met de nieuwe innovatieve functies de verkoop volgend jaar een enorme boost zullen geven en dat er zo’n 100 miljoen verkocht gaan worden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors