Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AirPods Max 2 krijgen nieuwe kleuren – én nieuwe functies

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods Max 2


Lees verder na de advertentie

In de herfst komen er niet alleen nieuwe AirPods Pro, maar ook vernieuwde AirPods Max 2. Deze krijgen in ieder geval een nieuw likje verf, maar misschien ook nieuwe functies. Dit kun je verwachten.

Vernieuwd model

De AirPods Max zijn Apple’s eerste over-the-ear koptelefoon. Ze bieden de beste audiokwaliteit van alle AirPods-modellen tot nu toe, maar hebben ook direct het meest forse prijskaartje: € 629.

Sinds de introductie van de koptelefoon in 2020 is er niets veranderd aan het model, maar dit jaar worden ze vernieuwd. Dat zegt de doorgaans betrouwbare Apple-analist Mark Gurman. Maar wat gaat er precies veranderen?

AirPods Max kleuren

De AirPods Max krijgen in 2022 in ieder geval nieuwe kleuren, als we Gurman moeten geloven. Momenteel is de koptelefoon beschikbaar in spacegrijs, zilver, groen, roze en hemelsblauw. Welke nieuwe kleuren eraan zitten te komen is nog onbekend, maar de kans is groot dat het in ieder geval om paars, sterrenlicht en een nieuwe kleur blauw gaat – deze kleuren zitten ook op de iPad Air 2022 en de iPad mini 2021.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

AirPods Max

En wat kunnen we qua functies verwachten? Gezien de AirPods Pro volgens de laatste geruchten ondersteuning krijgen voor hoge kwaliteit lossless audio – wat je sinds kort via Apple Music beluistert – is de kans groot dat de AirPods Max deze functie ook krijgen. Anders wordt het model namelijk een stuk minder aantrekkelijk ten opzichte van de AirPods Pro. Ook is de kans aanwezig dat Apple het ‘hoesje’ van de Max aanpakt – daar was bij de introductie van het model de nodige kritiek op.

AirPods Max 2?

Of het echt om AirPods Max 2 gaat, of enkel om een nieuw kleurtje voor het huidige model, is nog even afwachten. Wel weten we dat de nieuwe AirPods Max in september of oktober geïntroduceerd worden – nog even geduld dus! Ook verwachten we dan de AirPods Pro 2. Lees er meer over in ons artikel: ‘AirPods Pro 2 verschijnen in de herfst van dit jaar’.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de nieuwe AirPods? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac