Terug naar AirPods Max 2 krijgen nieuwe kleuren – én nieuwe functies
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods Max 2 krijgen nieuwe kleuren – én nieuwe functies

Door Ward Edema9 mei 2022 09:292 min. leestijd0

In de herfst komen er niet alleen nieuwe AirPods Pro, maar ook vernieuwde AirPods Max 2. Deze krijgen in ieder geval een nieuw likje verf, maar misschien ook nieuwe functies. Dit kun je verwachten.

AirPods Max 2

Vernieuwd model

De AirPods Max zijn Apple’s eerste over-the-ear koptelefoon. Ze bieden de beste audiokwaliteit van alle AirPods-modellen tot nu toe, maar hebben ook direct het meest forse prijskaartje: € 629.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Sinds de introductie van de koptelefoon in 2020 is er niets veranderd aan het model, maar dit jaar worden ze vernieuwd. Dat zegt de doorgaans betrouwbare Apple-analist Mark Gurman. Maar wat gaat er precies veranderen?

AirPods Max kleuren

De AirPods Max krijgen in 2022 in ieder geval nieuwe kleuren, als we Gurman moeten geloven. Momenteel is de koptelefoon beschikbaar in spacegrijs, zilver, groen, roze en hemelsblauw. Welke nieuwe kleuren eraan zitten te komen is nog onbekend, maar de kans is groot dat het in ieder geval om paars, sterrenlicht en een nieuwe kleur blauw gaat – deze kleuren zitten ook op de iPad Air 2022 en de iPad mini 2021.

AirPods Max

En wat kunnen we qua functies verwachten? Gezien de AirPods Pro volgens de laatste geruchten ondersteuning krijgen voor hoge kwaliteit lossless audio – wat je sinds kort via Apple Music beluistert – is de kans groot dat de AirPods Max deze functie ook krijgen. Anders wordt het model namelijk een stuk minder aantrekkelijk ten opzichte van de AirPods Pro. Ook is de kans aanwezig dat Apple het ‘hoesje’ van de Max aanpakt – daar was bij de introductie van het model de nodige kritiek op.

AirPods Max 2?

Of het echt om AirPods Max 2 gaat, of enkel om een nieuw kleurtje voor het huidige model, is nog even afwachten. Wel weten we dat de nieuwe AirPods Max in september of oktober geïntroduceerd worden – nog even geduld dus! Ook verwachten we dan de AirPods Pro 2. Lees er meer over in ons artikel: ‘AirPods Pro 2 verschijnen in de herfst van dit jaar’.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de nieuwe AirPods? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar