Terug naar ‘Zó snel laden de nieuwe AirPods 2 op’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Zó snel laden de nieuwe AirPods 2 op’

Door Laura Grootaarts4 maart 2019 12:002 min. leestijd0

Het kan haast niet anders: dit jaar verschijnen er nieuwe AirPods. Die zijn draadloos oplaadbaar – en volgens insiders gaat het opladen sneller dan je voor mogelijk houdt.

AirPods

AirPods 2 opladen supersnel

Volgens Twitteraar Max Weinbach kun je de nieuwe AirPods straks ontzettend snel draadloos opladen: van 0 tot 100 procent in een kwartiertje, en dat geldt voor het hoesje én de AirPods. Ter vergelijking: met de huidige AirPods kun je, als je ze een kwartiertje in de case hebt, weer drie uur luisteren – een fractie van de speeltijd bij een volledige lading, namelijk 24 uur. Weinbach noemt ook een nadeel: het hoesje waarin je de AirPods opbergt en waarmee je ze oplaadt, wordt iets groter en zwaarder.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

We weten al sinds 2017 dat Apple bezig is met nieuwe AirPods of in ieder geval een nieuw hoesje, waarmee je de al bestaande AirPods kunt opladen met Qi-opladers. De bedoeling was dat Apple hiervoor ook zijn eigen oplaadmat zou uitbrengen, AirPower, maar die had een jaar geleden al in de verkoop moeten gaan.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Apple keynote?

De AirPods-geruchten waaieren momenteel twee kanten uit. Aan de ene kant wordt er gesproken over compleet nieuwe AirPods 2 met nieuwe functies, zoals Siri-ondersteuning en biometrische sensoren. Maar het zou ook kunnen dat het alleen gaat om een nieuw hoesje voor de oude AirPods. Dit hoesje maakt draadloos opladen mogelijk.

Het nieuwe hoesje zou ook verkrijgbaar zijn in zwart en een wat betere grip hebben dan de oudere hoogglans case. Bij de nieuwe Apple Pencil 2 die Apple eind vorig jaar lanceerde, heeft Apple dat ook al gedaan: door de matte afwerking glijdt deze minder snel weg. De nieuwe AirPods (of het hoesje) zouden verschijnen op vrijdag 29 maart. Naar verwachting worden ze gepresenteerd tijdens een keynote van Apple op 25 maart, maar de officiële uitnodiging daarvoor is tot nu toe nog uitgebleven.

Meer weten over AirPods?
Bekijk dit dossier

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar