Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘AirPods 2 verschijnen eerste helft 2019 en hebben gezondheidsfuncties’

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
AirPods


Lees verder na de advertentie

Apple’s AirPods zijn ruim twee jaar na verschijnen razendpopulair en er gonzen steeds meer geruchten over de opvolger ervan. Digitimes denken te weten wanneer de nieuwe AirPods 2 verschijnen en wat er voor nieuwe functies zijn. In de bèta van iOS 12.2 zit ook een verwijzing naar de nieuwe versie van de draadloze oordopjes. Hieruit blijkt dat deze ondersteuning bieden voor ‘Hé Siri’.

nieuwe AirPods 2 lancering

AirPods 2: gezondheidsfuncties en draadloos opladen

Dat de AirPods 2 er komen, is geen verrassing. Apple heeft ze min of meer al aangekondigd toen ze hun draadloze oplaadmat AirPower presenteerden (overigens is die nog steeds niet te koop). We weten dus al zeker dat de nieuwe AirPods draadloos oplaadbaar zijn en volgens insiders krijgen de oordopjes nieuwe gezondheidsfuncties. Naar wat dat exact betekent, blijft het nog gissen. Waarschijnlijk worden er metingen verricht met biometrische sensoren. Het kan ook zijn dat de AirPods beter gaan samenwerken met de Apple Watch of daar een aanvulling op vormen. Om deze gezondheidsfuncties mogelijk te maken, krijgen de AirPods een ander design, maar niets drastisch.

AirPods 2 kopen


kooptip

Digitimes denkt dat de AirPods 2 al in de eerste helft van 2019 in de winkels liggen. Heb je de eerste generatie AirPods? Dan kun je daarvoor naar alle waarschijnlijkheid ook een vernieuwd oplaadhoesje kopen. Daarmee heb je weliswaar niet de beschikking over de nieuwe gezondheidsfuncties, maar maak je je oude AirPods wel draadloos oplaadbaar. De AirPods zijn dan op te laden via Apple’s AirPower en allerlei Qi-opladers.