Terug naar ‘AirPods 2 verschijnen eerste helft 2019 en hebben gezondheidsfuncties’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods 2 verschijnen eerste helft 2019 en hebben gezondheidsfuncties’

Door Laura Grootaarts24 januari 2019 13:382 min. leestijd1

Apple’s AirPods zijn ruim twee jaar na verschijnen razendpopulair en er gonzen steeds meer geruchten over de opvolger ervan. Digitimes denken te weten wanneer de nieuwe AirPods 2 verschijnen en wat er voor nieuwe functies zijn. In de bèta van iOS 12.2 zit ook een verwijzing naar de nieuwe versie van de draadloze oordopjes. Hieruit blijkt dat deze ondersteuning bieden voor ‘Hé Siri’.

Meer weten over AirPods?
Bekijk dit dossier

nieuwe AirPods 2 lancering

AirPods 2: gezondheidsfuncties en draadloos opladen

Dat de AirPods 2 er komen, is geen verrassing. Apple heeft ze min of meer al aangekondigd toen ze hun draadloze oplaadmat AirPower presenteerden (overigens is die nog steeds niet te koop). We weten dus al zeker dat de nieuwe AirPods draadloos oplaadbaar zijn en volgens insiders krijgen de oordopjes nieuwe gezondheidsfuncties. Naar wat dat exact betekent, blijft het nog gissen. Waarschijnlijk worden er metingen verricht met biometrische sensoren. Het kan ook zijn dat de AirPods beter gaan samenwerken met de Apple Watch of daar een aanvulling op vormen. Om deze gezondheidsfuncties mogelijk te maken, krijgen de AirPods een ander design, maar niets drastisch.

AirPods 2 kopen

Digitimes denkt dat de AirPods 2 al in de eerste helft van 2019 in de winkels liggen. Heb je de eerste generatie AirPods? Dan kun je daarvoor naar alle waarschijnlijkheid ook een vernieuwd oplaadhoesje kopen. Daarmee heb je weliswaar niet de beschikking over de nieuwe gezondheidsfuncties, maar maak je je oude AirPods wel draadloos oplaadbaar. De AirPods zijn dan op te laden via Apple’s AirPower en allerlei Qi-opladers.

iCreate 120
iCreate 120
iOS 14 + macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
George Ketelaar
Lezer
George Ketelaar

Ik bezit ook het blad Jouw MAC
Zeer goed
In uw blad Icreate komen ook de onderwerpen terug zoals beschreven in Jouw Mac
Daarom koop ik het blad af en toe los in de winkel
Ik vind uw blad goed, maar het abonnement is voor mij te duur