Terug naar ‘AirPods 2 en nieuwe iPads deze maand nog in de verkoop’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods 2 en nieuwe iPads deze maand nog in de verkoop’

Door Laura Grootaarts1 maart 2019 11:152 min. leestijd0

Ben je van plan om AirPods of een iPad te kopen? Wacht nog even, want het zou zomaar kunnen dat Apple deze maand nog een keynote geeft en dan nieuwe producten aankondigt.

Nieuwe AirPods 2

AirPods

Al langer gaan er geruchten over een Apple-keynote op maandag 25 maart. Nu is er een screenshot opgedoken uit een een product- en voorraadbeheerprogramma waarop is vermeld dat de levenscyclus van de originele AirPods op 28 maart ten einde komt. Dat zou betekenen dat er op vrijdag 29 maart nieuwe AirPods in de winkels liggen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het zou echter ook kunnen dat er op 29 maart geen compleet nieuwe AirPods verschijnen, maar dat het blijft bij een nieuwe case voor de oude AirPods. Hiermee wordt het mogelijk om de eerste generatie AirPods draadloos op te laden in slechts een kwartier tijd. Wellicht gaat dit dan samen met de release van AirPower: de oplaadmat die een jaar terug al had moeten verschijnen.

iPad 2019 en iPad mini 5

Daarnaast zouden er ook nieuwe iPads in aantocht zijn; er zijn in ieder geval twee nieuwe modellen geregistreerd in een Indiase database. Om te beginnen zou er een nieuwe ‘gewone’ iPad komen: de iPad 2019. Deze is een stuk sneller dan zijn voorganger (de iPad 2018). Het scherm groeit van 9,7 naar 10,2 inch, de randen om het scherm heen worden iets smaller. Het verder herkenbare design met thuisknop blijft gewoon behouden.

Verder zou er een nieuwe iPad mini verschijnen, van de vijfde generatie alweer. Verrassend, want de laatste mini dateert van 2015, en lange tijd werd gedacht dat het einde verhaal was voor deze kleine tablet.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

Apple keynote

Dat Apple op 25 maart een keynote houdt, lijkt zo goed als vast te staan. Maar wat deze precies behelst, is nog onduidelijk. Er zijn volop geruchten over nieuwe hardware. Anderzijds wordt er beweerd dat er in de keynote in het teken van verschillende streamingsdiensten die Apple gaat lanceren; denk aan een Netflix-concurrent en een nieuws- en tijdschriftendienst. Als dat het geval is, en er dus geen nieuwe producten worden gepresenteerd, kan het voor ons weleens een karige keynote worden, want zulke diensten zullen bij introductie alleen beschikbaar zijn in Engelstalige landen.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar