Terug naar 6 grappige interactieve kinderboeken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

6 grappige interactieve kinderboeken

Door Laura Grootaarts7 oktober 2015 09:152 min. leestijd0

Vandaag gaat de Kinderboekenweek 2015 van start met als thema Raar maar waar. Zitten jouw (klein)kinderen zo ongeveer vastgegroeid aan de iPad en vinden ze boeken maar suf? Met de volgende zes interactieve kinderboeken voor de iPhone en de iPad breng je ze op andere gedachten.

De gelukkige olifant

De gelukkige olifant

De olifant voldoet niet aan het heersende schoonheidsideaal: hij is rond en lomp. Dat maakt hem verdrietig. Youp van ’t Hek schreef dit verhaal, en niet alleen dat: hij leest het voor zoals hij het vroeger ook aan zijn kinderen moet hebben voorgelezen. Vol overgave imiteert hij de complete beestenbende.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De gelukkige olifant, € 4,99.

Mees Kees

Mees Kees

De app van Mees Kees zorgt niet voor urenlang leesplezier. De app bevat slechts een paar Mees Kees-verhalen maar toch worden Mees Kees-fans erg blij van deze app. Al was het maar vanwege Galgje en het Mees Kees-lied.

Mees Kees, Gratis.

Witlof met pootjes

Witlof met pootjes

De vader van Peter werkt in een laboratorium waar ze nogal bedenkelijke dingen doen met groenten. Zo ontstaat er dus een witlof met pootjes, die heel erg zijn best doet om niet opgegeten te worden. Of kinderen voortaan hun bord witlof met smaak leegeten, valt nog maar te bezien.

Witlof met pootjes, Gratis.

Nijntje vliegt

Nijntje vliegt

Nijntje was altijd al leuk voor de allerkleinsten en dat is ook zo op de iPad. Er staan verschillende Nijntjes in de App Store, en aan geen van alle kun je je een buil vallen. In Nijntje vliegt stapt het konijn in een vliegtuig om de wereld te verkennen.

Nijntje vliegt, € 3,99.

Pim en Pom op safari

Pim en Pom op safari

De twee katten Pim en Pom gaan op safari (nee, dat heeft niks met je webbrowser te maken). Gewoon, in hun eigen achtertuin, want daar is heel wat te beleven. Doen de tekeningen je denken aan Jip en Janneke? Dat klopt: ze komen uit de koker van Fiep Westendorp en die illustreerde jarenlang de boeken van Annie M.G. Schmidt.

Pim en Pom op safari, € 1,99.

Het muizenhuis

Het muizenhuis

De muizen Sam en Julia wonen in een huis met heel veel deuren en achter elke deur gaan grote en kleine avonturen schuil. Open dus iedere deur en kijk uren rond in het knusse huis van de twee muisjes.

Het muizenhuis, € 2,99.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar