Terug naar iPhone SE, iPad Air en meer nieuwe Apple-producten in 2022
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone SE, iPad Air en meer nieuwe Apple-producten in 2022

Door Annemiek Lourensen31 januari 2022 12:322 min. leestijd0

De afgelopen maanden verschijnen er constant geruchten over de nieuwe producten die Apple lanceert in 2022. Ook vandaag: volgens de meest recente geruchten komt Apple dit jaar met een nieuwe iPhone SE, een iPad Air, een grote update voor de AirPods Pro, en meer.

Apple producten herfst 2022

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iPhone SE, iPad Air, en meer

Afgelopen weekend schreef Apple-analist Mark Gurman in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg opnieuw over de Apple-producten die hij verwacht in 2022. Hierin legt hij de nadruk op de volgende nieuwe producten: een derde generatie iPhone SE, minstens één Mac met Apple Silicon, een iPad Air, en een grote update voor de AirPods Pro. Genoeg om naar uit te kijken!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPhone SE 2022 krijgt wat nieuwe functies vergeleken met het huidige model. Zo ondersteunt hij volgens Gurman 5G en heeft hij zelfs een snellere chip. Waarschijnlijk krijgt het toestel echter hetzelfde design als de huidige versie. Dit komt onder andere neer op een scherm van 4,7-inch met een thuisknop voor Touch ID.

Ook de iMac wordt dit jaar (weer) in een nieuw jasje gestoken. Gurman beweert dat hij een groter scherm krijgt, evenals een vergelijkbaar ontwerp als het kleinere model uit 2021. Daarnaast is hij uitgerust met een M1 Pro en M1 Max-chip. Dat laatste geldt ook voor de nieuwe high-end Mac mini die dit jaar verschijnt.

Overigens blijft de 2022 iPad Air nog een mysterie. De informatie die we wel hebben, wijst erop dat het apparaat een combinatie wordt tussen de iPad mini en de huidige iPad Air. Eerder deze maand hebben we alles wat we tot nu toe weten op een rij gezet.

Apple sluit het jaar af met een knal. Volgens Gurman is het bedrijf van plan om de AirPods Pro een enorme update te geven. Dit komt overeen met een eerder bericht van analist Ming-Chi Kuo waarin staat dat deze update wordt gelanceerd in het vierde kwartaal van 2022.

Nog meer nieuwe Apple-producten in 2022

Als Gurmans beweringen kloppen, lijkt 2022 een veelbelovend jaar te worden. En dit zijn nog niet eens alle Apple-producten waarover wordt gefluisterd. Apple lijkt vooral in de herfst te gaan schitteren: naar verluidt wordt dit het drukste najaar ooit voor het bedrijf.

Heb je geen geduld om maanden te wachten, dan kun je alsnog rustig ademhalen. In het voorjaar van 2022 vindt namelijk al het eerste Apple-event van het jaar plaats. En wij hebben onze verwachtingen voor deze presentatie voor je op een rij gezet.

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar