Terug naar ‘Dit zijn de belangrijkste verbeteringen van de 2019 iPhones’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Dit zijn de belangrijkste verbeteringen van de 2019 iPhones’

Door Koen van Ekeren18 februari 2019 10:592 min. leestijd0

Als Ming-Chi Kuo zijn licht laat schijnen over toekomstige iPhones, gaan we er goed voor zitten. De betrouwbare Apple-analist heeft het bij zijn voorspellingen vaak bij het goede eind en doet nu uitspraken over de 2019 iPhones.

iPhone XI concept

2019 iPhones verbeteringen

Dit jaar kondigt Apple volgens Kuo opnieuw drie iPhones aan, die overeenkomen met de huidige line-up. Dit betekent dat er twee oled-modellen van 5,8 en 6,5 inch op de planning staan (de opvolgers van de iPhone XS en iPhone XS Max) en een 6,1-inch-versie met een lcd-scherm (de opvolger van de iPhone XR).

Een van de vernieuwingen van de 2019 iPhones is de Ultra-Wide Band (UWB) voor indoor-navigatie, zegt Kuo. Deze technologie moet het mogelijk maken om ook binnen gebouwen goed te navigeren, zoals luchthavens. Daarnaast krijgen de iPhones grotere batterijen, een matglazen behuizing, verbeterde Face ID en bilateraal draadloos opladen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Dit laatste stelt iPhones in staat om andere apparaten draadloos op te laden. Dit betekent mogelijk dat je de AirPods met de vernieuwde oplaadcase al van stroom voorziet door ze op de iPhone te leggen.

Bij de opvolger van de iPhone XR wordt het werkgeheugen uitgebreid naar 4GB. Verder zou een van de toestellen uitgerust zijn met een drievoudige cameralens. Kuo zegt er niet bij voor welk toestel dit is, maar gezien eerdere geruchten gaat het om het grootste model, de opvolger van de iPhone XS Max. Een voordeel van de derde lens is dat het kan bijdragen aan een nauwkeurige 3D-detectietechnologie voor augmented reality en Face ID. Bovendien verbetert het de cameraprestaties bij weinig licht.

Geen usb-c, geen kleinere inkeping

Eerdere geruchten meldden dat de nieuwste modellen een kleinere notch hebben, maar Kuo spreekt dit tegen. Die blijft even groot als bij de huidige modellen. Verder waren er berichten dat Apple de Lightning-poort inruilt voor een usb-c-aansluiting. Volgens de analist gaat dat dit jaar nog niet gebeuren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar