Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Kapotte 16GB iPhone 5c? Apple geeft je een 32GB-exemplaar terug

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 5c ifixit


Lees verder na de advertentie

Heb je een defecte iPhone 5c met 16GB opslag? Dan zou je zomaar een meevaller kunnen hebben, want in geval van een reparatie, krijg je er misschien een 32GB exemplaar voor in de plaats.

iPhone 5c

iPhone 5c vervangen

Apple heeft een interne memo rondgestuurd waarin het nieuws bekend werd gemaakt, en die memo is geldig tot ‘nader bericht’. Het heeft waarschijnlijk te maken met tekorten van bepaalde onderdelen. Het is overigens niet gegarandeerd dat je een versie met twee keer zo veel opslag mee naar huis krijgt; dat hangt af van de aard van de reparatie en wat er voor onderdelen vervangen moet worden. Maar met een beetje geluk krijg je dus een ‘gratis’ upgrade. Tussen aanhalingstekens, omdat je natuurlijk wel de reguliere prijs voor reparatie betaalt. Je betaalt geen meerprijs.

iPhone 5c: gekleurde budget-iPhone

De iPhone 5c werd vijf jaar geleden geïntroduceerd, naast de iPhone 5s. Niet iedereen was even enthousiast over de kleurige budget-iPhone met plastic behuizing. Bij Apple is het toestel sinds september 2015 niet meer te koop en iOS 11 draait er ook al niet meer op, maar er zijn ongetwijfeld nog veel (refurbished) exemplaren in de omloop.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/nwRrbMBC__Y