Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

HBO Max aanbieding: zo krijg je korting op een abonnement

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
HBO Max aanbieding

Wat is momenteel de beste HBO Max aanbieding? Ontdek het hier: zo scoor je HBO Max met korting.

Lees verder na de advertentie

Wat is HBO Max?

HBO Max is een van de populairste en beste streamingdiensten ter wereld. En wel om goede reden: je streamt er zowat alle films en series van studio’s als Warner Bros., DC, Cartoon Network en Looney Tunes. En de films stream je al snel nadat ze de bioscoop hebben verlaten. Zo vind je er momenteel kaskrakers als Barbie, Dune, The Batman, Elvis, en franchises als The Hunger Games, Harry Potter en The Lord of the Rings. En niet te vergeten, iconische series als Friends en Game of Thrones.

Nóg indrukwekkender zijn de HBO Max Originals. Dit zijn de originele titels die door de streamingdienst zelf worden gemaakt, net zoals dat Netflix zijn eigen content produceert. Een greep uit de beschikbare titels: The Last of Us, Succession, Barry, Euphoria, House of the Dragon en The White Lotus. Maar er is nog veel meer. In onze HBO Max review ontdek je meer over het HBO Max aanbod.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

HBO Max abonnement: welke opties zijn er?

HBO Max review

Er is één soort HBO Max abonnement: het Standaard-abonnement. Hiermee kun je op drie toestellen tegelijkertijd kijken, maar liefst dertig titels downloaden voor offline, en streamen in Full HD of 4K. Bovendien heb je geen last van reclame.

Voorheen was er overigens nog een optie: het Basic-abonnement. Dit was een goedkoper alternatief, maar daar kreeg je ook minder voor terug. Zo kon je slechts op één apparaat tegelijk kijken, maximaal vijf titels downloaden, en streamen tot 720p. En dat voor € 5,99 per maand. Maar inmiddels is het Basic-abonnement niet meer beschikbaar, dus je komt hoe dan ook uit bij het Standaard-abonnement.

HBO Max aanbieding: streamen met korting!

Momenteel loopt er een HBO Max aanbieding waarmee je korting krijgt op een jaarabonnement. Hiervoor betaal je eenmalig € 59,99 – vervolgens kun je twaalf maanden streamen naar hartenlust. Na die periode kun je het Standaard-abonnement gewoon annuleren, mocht je HBO Max niet meer willen.

Met het HBO Max jaarabonnement bespaar je veel geld ten opzichte van het maandabonnement. Laatstgenoemde kost je namelijk elke maand € 7,99, en na twaalf maanden ben je dan € 95,88 kwijt. Veel meer vergeleken met het jaarabonnement dus. Want door een maandabonnement af te sluiten, bespaar je jaarlijks maar liefst € 35,89!

Wil je een HBO Max abonnement afsluiten? Met de volgende knop ga je direct naar de juiste pagina.