Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Disney Plus aanbieding: hoe krijg je korting op een abonnement?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Disney Plus aanbieding

Een abonnement afsluiten op Disney Plus met korting? Misschien kan het! Ontdek hier of er een actuele Disney Plus aanbieding is.

Lees verder na de advertentie

Wat is Disney Plus?

Disney Plus (ook wel bekend als Disney+) behoort tot een van de grootste streamingdiensten ter wereld. De naam geeft het al aan, maar je streamt er vrijwel alle films en series van Walt Disney Studios. Denk aan tijdloze animatieklassiekers als Aladdin en The Little Mermaid, of blockbusters en franchises als Pirates of the Caribbean en Indiana Jones. Bovendien is Disney Plus de thuisbasis voor films en series van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en nog veel meer geliefde merken.

Net als andere streamingdiensten maakt Disney Plus ook veel originele media. Deze films en series kun je dus nergens anders streamen of kopen – ook niet bij Netflix of HBO Max. Denk hierbij aan hitseries als The Mandalorian, Percy Jackson and the Olympians, en Loki. Het aanbod wordt overigens maandelijks aangevuld en er zijn titels voor jong en oud, dus er is altijd wel iets om van te genieten. Wat ons betreft is Disney Plus zelfs een van de beste streamingdiensten van het moment.

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Welke Disney Plus abonnementen zijn er?

Disney+ aanbieding

Disney Plus biedt standaard maar één abonnement aan. Een proefperiode is er doorgaans niet, maar voor € 10,99 per maand krijg je met je account al toegang tot het volledige aanbod aan films, series, shorts en documentaires. En die kun je streamen in 4K UHD, en met Dolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning op compatibele apparaten.

Verder kun je je account naar je eigen voorkeuren inrichten en gebruiken. Zo kun je maximaal zeven verschillende profielen maken – waaronder speciale kinderprofielen voor extra ouderlijk toezicht – en op vier schermen tegelijk kijken. En wil je media downloaden om offline te kijken, dan kan dit op maximaal tien apparaten.

Disney Plus aanbieding: zo stream je met korting

Momenteel loopt er geen speciale Disney Plus aanbieding, maar tóch is er een manier om je te abonneren op Disney Plus met korting. Dit doe je door een jaarabonnement af te sluiten. Hiervoor betaal je namelijk € 109 per jaar. Ter vergelijking: bij een los maandabonnement van € 10,99 kom je uit op € 131,88 per jaar. Met het jaarabonnement bespaar je jaarlijks dus maar liefst € 22,88!

Wil je een abonnement afsluiten, dan leidt de onderstaande knop je naar de juiste pagina van Disney Plus.

Andere Disney Plus aanbiedingen zijn er momenteel dus niet, maar mogelijk komen ze in de toekomst wel weer voorbij. In het verleden waren er namelijk wel eens vaker Disney Plus aanbiedingen, bijvoorbeeld om drie maanden lang met korting te kijken. Maar we weten het nooit zeker, en we durven het dus ook niet te zeggen hoelang je hierop moet wachten. Het jaarabonnement blijft dan ook een uitgelezen kans om Disney Plus met korting te nemen.