Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Apple Pencil tijdens Cyber Monday 2023 goedkoper dan óóit

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Pencil Cyber Monday 2023

Wil je dé upgrade voor je iPad in huis halen? De Apple Pencil is tijdens Cyber Monday 2023 goedkoper dan ooit! Hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

Apple Pencil Cyber Monday 2023

De Apple Pencil is misschien wel het fijnste accessoire voor je iPad. Niet alleen is hij onmisbaar voor kunstzinnige types, maar ook voor aantekeningen is de Pencil érg handig, bijvoorbeeld in de collegezaal of tijdens een vergadering. Maar ook als je even snel een krabbeltje moet zetten of een pdf’je in moet vullen is de Pencil echt een uitkomst.

Tijdens Cyber Monday 2023 is de Apple Pencil flink afgeprijsd. Sterker nog, twee modellen van de Pencil zijn nu goedkoper dan ooit: de eerste generatie Apple Pencil (voor iPads met Lightning), en de Apple Pencil 2 die werkt met alle iPad mini-, iPad Air- en iPad Pro-modellen met usb-c. De Apple Pencil usb-c, die naast de hiervoor genoemde modellen ook met de iPad 2022 werkt, blijft hangen op zijn adviesprijs. Hier vind je de beste deals:

kooptip

Apple Pencil verschillen

Heb je een iPad met een usb-c-poortje (en is het níét de iPad 2022)? Dan kun je kiezen uit de Apple Pencil met usb-c of de Apple Pencil 2. En tussen die modellen zitten nogal veel verschillen. De Pencil 2 heeft namelijk allerlei features die op de usb-c-variant missen: magnetisch opladen, dubbel tikken om van tool te wisselen, en drukgevoeligheid.

Met name dat laatste punt maakt de Pencil met usb-c een stuk minder geschikt voor tekenaars. En bovendien is hij een stuk minder handig, omdat je hem altijd met een usb-c-kabeltje moet opladen. Oftewel, als je iPad hem ondersteunt, kun je beter voor de Pencil 2 gaan. Al helemaal gezien hij tijdens Cyber Monday even goedkoop is als zijn minder capabele broertje.