Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Vind het evenbeeld van je huisdier in kunstwerken

Vind het evenbeeld van je huisdier in een klassiek kunstwerk. Of maak zélf een kunstwerk van je hond of kat!
ftr_huisdieren_evenbeeld
Icon voor iPhone
iPhone
Moeilijkheid:
Tijdsduur:
10 minuten
Stappen:
3 stappen
Download:
N.v.t.

Direct aan de slag?

Al vanaf slechts €5,99 per maand heb je als abonnee toegang tot alle workshops van de iCreate Academy. Zo haal je gegarandeerd nog meer uit je Apple-producten!

Je huisdier is uniek. Alhoewel … Het zou zomaar kunnen dat je zijn dubbelganger­­­ vindt op een wereldberoemd schilderij. De app Google Arts & Culture vergelijkt een foto van je huisdier met de collectie van pak hem beet tweeduizend musea. En de resultaten zijn soms hilarisch. Nog hilarischer: van je huisdier een superheld maken met AI!

Google

ftr_huisdieren_evenbeeld
1

Google Arts & Culture

Download de app Google Arts & Culture in de App Store en open hem. Veeg op het tabblad ‘Spelen’ naar het onderdeel ‘Pet Portraits’ bovenin en tik erop om dit te openen.

ftr_huisdieren_evenbeeld
2

Maak of kies een foto

Neem met de groene knop een foto van je huisdier. Heeft je hond er net zoals de onze geen zin in, tik dan op het icoon met het landschapje en kies een foto uit je fotobieb.

ftr_huisdieren_evenbeeld
3

Wél twee hondjes die Fikkie heten

De app toont nu diverse kunstwerken met dubbelgangers van je huisdier. Soms vormen ze slechts een detail van een compleet kunstwerk: tik op een resultaat voor het volledige plaatje.

Zet je huisdier op een filmposter

Iedere huisdiereigenaar die actief is op social media als Instagram en TikTok is er de laatste maanden tegenaan gelopen: ogenschijnlijk echte filmposters in de stijl van Disney Pixar. Maar dan wel met een hoofdpersonage dat verdacht veel lijkt op de pup van de buurman. De posters zijn gemaakt met AI en ook jij kunt er een maken!

Bing

ftr_huisdieren_evenbeeld
1

Image Creator van Bing

Ga naar bing.com/create. Klik direct op de button ‘Deelnemen en maken’ en log in met je Microsoft-account – of maak er gratis een aan. Het maken van de posters is gratis, maar bij veel posters gaat het wat langzamer.

ftr_huisdieren_evenbeeld
2

Beschrijf de held

Beschrijf héél specifiek wat je wilt maken. Een Disney/Pixar-filmposter, het ras van je huisdier,­­­ de kleur, specifieke uiterlijke kenmerken en wat je verder nog voor details op de poster wilt zien.

ftr_huisdieren_evenbeeld
3

Vier varianten

De AI gaat voor je aan de slag en maakt vier verschillende varianten van je opdracht. Klik op de versie die je het best bevalt voor een grotere uitvoering daarvan: je kunt deze nu opslaan of delen.