Terug naar iTip: Verstuur je Valentijn een origineel WhatsApp-bericht ❤️
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Verstuur je Valentijn een origineel WhatsApp-bericht ❤️

Door Koen van Ekeren12 februari 2021 11:272 min. leestijd0

De dag van de liefde breekt zondag aan: Valentijn. Hét moment om je vurige gevoelens over te brengen in een appje. Een paar liefkozende woordjes en emoji’s met hartjesogen volstaan niet – die verstuur je elke dag al. Liever voeg je een vonk toe aan je liefdesleven met een origineel WhatsApp-bericht.

Valentijn WhatsApp bericht

Valentijn WhatsApp bericht

Leuk is het om je om je liefde te verrassen met een bewegend plaatje: een gifje. Er zijn allerlei lieve, grappige en romantische gifjes die perfect zijn om je geliefde te verrassen. Zo ga je te werk op je iPhone:

  • Open de chat van je Valentijn.
  • Tik boven het toetsenbord op het Sticker-icoon.
  • Tik onderin op ‘Gif’.

Je komt nu terecht in het gif-venster met allemaal thema’s. Tik op het tabblad ‘Liefde’ en je bent bij de gifjes die je zoekt. Via het vergrootglas-icoon linksonder kun je ook zoeken op een woord. Gebruik bijvoorbeeld het woord ‘Valentine’, ‘hart’ of ‘liefde’ om andere resultaten te krijgen. Tik op een gifje en verstuur hem via de blauwe verzendknop.

Even wat inspiratie:

Collage

Is het je niet creatief genoeg, dan kun je nog een leuke collage samenstellen met jullie meest zoetsappige foto’s. De app PicCollage is dan een goede. Eerst kies je foto’s en een grid uit, waarna je de collega opfleurt met stickers en een achtergrond. Vervolgens kun je de collage direct naar je geliefde sturen door op het WhatsApp-icoon te tikken.

Berichten

Heeft je partner ook een iPhone? Dan kun je via de Berichten-app een bericht versturen met een zwevend hart. In het artikel Verstuur je bericht met een hartje lees je hoe je dit doet.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar