Terug naar iTip: How to shoot on iPhone 7 – Apple’s online fotocursus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: How to shoot on iPhone 7 – Apple’s online fotocursus

Door Laura Grootaarts19 juni 2017 13:072 min. leestijd0

Heb je een iPhone, dan is de kans groot dat je er foto’s mee maakt. Maar hoe schiet je nu de beste kiekjes? Dat legt Apple je graag zelf uit op de website How to shoot on iPhone 7. Laat je trouwens niet afschrikken door die naam, ook met een oudere iPhone steek je er heel wat van op.

How to shoot on iPhone 7

Op de website vind je een reeks video’s waarin je kennismaakt met iPhone-fotografie. Iedere video duurt een seconde of 40 en toont in enkele korte stappen hoe iets werkt. Waar je aan kunt denken qua onderwerpen? Maak een close-up, een selfie met een timer, een zwart-witfoto, of een verticale panorama. Hieronder zie je alvast een voorbeeld van zo’n video – deze is overigens wel specifiek bedoeld voor de 7 Plus:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Voor de doorwinterde iPhone-fotograaf is het wellicht wat basaal. Maar als je snel en grondig wilt kennismaken met de camera, of er zeker van wilt zijn dat je geen enkele functie mist dan is How to shoot on iPhone 7 absoluut een aanrader. Apple introduceerde de campagne een tijd terug en voegt er nog zeer geregeld nieuwe tips aan toe. Neem dus regelmatig een kijkje op de site voor nieuwe video’s.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar