Terug naar iTip: De nieuwe Apple TV screensavers instellen op je Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: De nieuwe Apple TV screensavers instellen op je Mac

Door Laura Grootaarts29 oktober 2015 11:252 min. leestijd0

Morgen verschijnt de nieuwe Apple TV, en met die nieuwe gadget in huis hoef je je nooit meer te vervelen. Op de nieuwe Apple TV kun je apps installeren, waaronder een hoop games – de afstandsbediening is hierbij de controller. Natuurlijk kun je op de Apple TV ook series en films kijken. Ben je ook dat hélemaal zat? Dan nog is er altijd iets op televisie, namelijk de screensavers. Deze zijn echt de moeite waard, zoals we je eerder al lieten zien. Maar wist je dat je de 34 rondvluchten over de mooiste plekken ter wereld ook als screensaver op je Mac kunt zetten?

1. Download de screensaver

Apple TV screensaver op je Mac: downloadenDownload Aerial Screensaver for Mac op GitHub. Klik hiervoor op de ‘Download Zip’-button in de balk rechts in het scherm.

2. Het bestand openen

Apple TV screensaver op je Mac: openen

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Open het ZIP-bestand en dubbelklik op het bestand Aerial.saver.

3. Bureablad en schermbeveiliging

Apple TV screensaver op je Mac: systeemvoorkeuren

Als je op Aerial.saver hebt geklikt, openen de systeemvoorkeuren automatisch. De Apple TV screensavers worden nu geïnstalleerd.

4. Pas de screensaver naar wens aan

Apple TV screensaver op je Mac: screensaver aanpassen

Klik linksonder op Aerial en kllik op ‘Schermbeveiligingsopties’ om de screensaver aan te passen. De screensaver bevat opnames van China, Hawaii, Londen, New York en San Francisco overdag en ’s nachts en je kunt aanvinken welke beelden er getoond moeten worden.

Let op: heb je een internetabonnement waarbij je niet ongelimiteerd kan downloaden, houd er dan rekening mee dat er constant beelden gestreamd worden. Dit heeft gevolgen voor je databundel.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar