Terug naar iTip: Contactfoto schermvullend in beeld
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Contactfoto schermvullend in beeld

Door Laura Grootaarts4 juli 2020 12:192 min. leestijd0

Misschien is het je weleens opgevallen: bij de ene contactpersoon waarvan je een foto hebt, komt die groot in beeld als diegene belt. Bij andere contactpersonen verschijnt er alleen een kleine versie van de foto. Waarin zit hem dat verschil? En hoe zorg je ervoor dat je altijd de beller schermvullend in beeld krijgt?

Contactfoto schermvullend in beeld

Twee schermen telefoongesprek

Het lijkt erop dat je iPhone een foto schermvullend laat zien als deze uit de fotobibliotheek van je iPhone afkomstig is. Foto’s die op wat voor manier dan ook gesynchroniseerd zijn, blijven klein.Maar hoe forceer je nu dat foto’s groot getoond worden? Daarvoor zijn twee manieren:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • Het gemakkelijkst is het om ook daadwerkelijk een foto uit je bibliotheek te koppelen aan je contacten. Selecteer in de app Contacten een contactpersoon en tik op ‘Wijzig’. Tik nu onder de foto op ‘wijzig’ en op ‘alle foto’s’ om een foto die op je iPhone staat te kiezen.
  • Heb je geen foto van die contactpersoon in je bibliotheek staan, maar wel in de app Contacten? Dan kun je je iPhone ook laten denken dat de contactfoto afkomstig is uit je eigen bibliotheek. Tik bij een contactpersoon op ‘Wijzig’. Tik onder de foto op ‘Wijzig’, tik nogmaals onder de foto op ‘Wijzig’ en – echt waar – tik dan weer op Wijzig. Verschuif nu de foto iets in het kader en tik op ‘Kies’. Sla je wijzigingen op: in het grootste deel van de gevallen wordt nu de beeldvullende foto getoond.

In iCreate 119 vertellen we je alles over beltonen en wat daarmee te maken heeft. Deze tip is een voorbeeldje uit het artikel. iCreate ligt nu in de winkels! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwste uitgave en voor het beste Apple-nieuws:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar