Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Je zou het soms misschien vergeten, maar met de iPhone kun je prima bellen.

Lees verder na de advertentie

De grappig bedoelde opmerking ‘kun je er ook mee bellen?’ hoor je tegenwoordig steeds minder vaak. Vrijwel iedereen heeft de smartphone omarmd met zijn veelvoud aan mogelijkheden, opties en functies. Toch is bellen natuurlijk nog steeds een van de belangrijkste functies van een telefoon. Ook van de iPhone, waarop het bellen en gebeld worden ongelofelijk simpel is.

Toch zijn er nog verschillende opties als het op gebeld worden aankomt. Zo kun je een oproep het gehele scherm in beslag laten nemen, of in plaats daarvan een soort melding laten verschijnen bovenaan in het scherm. Voor dit soort instellingen open je de Instellingen-app, scrol je naar beneden en kies je voor ‘Telefoon’.

Hoe werkt de Telefoon-app van Apple?

kooptip

De Telefoon-app van Apple is eenvoudig te gebruiken. Je vindt de app op het beginscherm van je iPhone. Als je de app opent, zie je vijf tabbladen onderaan het scherm:

  • Favorieten: hier kun je je favoriete contacten toevoegen en snel bellen of een bericht sturen.
  • Recent: hier zie je je recente gesprekken, gemiste oproepen en voicemails. Je kunt ook terugbellen of een bericht sturen.
  • Contacten: hier zie je al je contacten die op je iPhone staan. Je kunt ook nieuwe contacten toevoegen, bestaande contacten bewerken of verwijderen, contacten blokkeren of groeperen.
  • Toetsen: hier kun je een telefoonnummer invoeren. Druk vervolgens op de groene knop om een gesprek te beginnen.
  • Voicemail: om een voicemail te beluisteren, tik je op deze tab, waarin je de ­ingesproken berichten kunt beluisteren. Sommige providers laten je de individuele berichten aantikken, zoals KPN en T-Mobile.

Lees ook de volgende artikelen: