Terug naar Deze geheime AirPods-optie heb je vast nog niet ontdekt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

Deze geheime AirPods-optie heb je vast nog niet ontdekt

Door Laura Grootaarts7 oktober 2022 10:573 min. leestijd3

Ben je van plan om nieuwe AirPods te kopen? Bijvoorbeeld de nieuwe AirPods Pro 2? Dan moet je weten dat er een optie is om ze nóg cooler te maken dan ze sowieso al zijn. Er is namelijk een gloednieuwe manier om ze te personaliseren: laat je AirPods graveren met je eigen Memoji! Deze optie is zo geheim dat bijna niemand hem weet te vinden.

AirPods inscriptie memoji

AirPods graveren met je Memoji

Vanaf nu kun je het doosje van nieuw aangekochte AirPods graveren met een Memoji. Zo ziet iedereen meteen dat het jouw AirPods zijn. Wil je de AirPods aan iemand anders cadeau geven? Dan kun je die persoon natuurlijk ook zelf even ‘memojificeren’. Alle AirPods in doen mee, met uitzondering van de AirPods Max.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De service is gratis bij Apple. Maar bij de fysieke Apple Store zelf kun je hiervoor niet terecht en ook in de online Apple Store zoek je tevergeefs naar deze optie. Wij laten je zien hoe je toch zo’n perfect gepersonaliseerd AirPods-doosje krijgt.

AirPods laten graveren met Memoji

1) Download de app ‘Apple Store’

Het geheim? Wil je je nieuwe AirPods laten graveren met een Memoji, dan moet je ze kopen via Apple’s eigen app Apple Store. Download deze app dus in de App Store, open hem en doorloop de stappen in het scherm.

Ga in de Apple Store-app naar ’Shop per product’ en klik op ‘AirPods’. Zoek het AirPods-model dat je wilt kopen, en tik daar op om meer details te openen.

3) Inscriptie

Zoek in de product-details naar ‘Gratis persoonlijke inscriptie’ en tik daaronder op de knop ‘Inscriptie’.

AirPods laten graveren met Memoji

4) Wat wil je graveren?

Tik op het tekstveld dat verschijnt. Je kunt ook emoji, namen, initialen en cijfers graveren, maar wij gaan voor de Memoji! Tik dus op het meest rechter paneel.

5) Ben jij er klaar voor?

Kies je voor Memoji, dan moet je je iPhone wel toegang geven tot je Memoji. Klik daarvoor op ‘Geef toegang’.

6) Kies je memoji

Kies nu een Memoji-sticker uit je collectie. Je ziet direct een voorvertoning van het eindresultaat. Via de knop met de drie puntjes linksboven kun je het uiterlijk van je Memoji nog wijzigen. Of een compleet nieuwe Memoji aanmaken. Als je tevreden bent met je keuze, tik je ten slotte op ‘Bewaar’. Daarna doorloop je de stappen in het scherm om het aankoopproces te voltooien.

Naadloos geïntegreerd in iOS

Leuk detail én typisch Apple: heb je zo’n gepersonaliseerd AirPods-doosje? Dan zie je dat ook terug door heel iOS heen. Bijvoorbeeld als je je AirPods opzoekt in de app Zoek mijn. Het doosje ziet er dan precies zo uit als in het echt.

Wekelijks Apple tips in je mail

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
RicK
Lezer
RicK

Heel ‘handig’ van Apple om dit zo te promoten….., omdat je zo voorkomt dat je je AirPods kunt doorverkopen, zodat degene die deze zou kopen nu een nieuw setje gaat halen. Want je wil toch niet met de personalisering van een ander gaan (blijven) rondlopen??
Geen haar op mijn hoofd die aan enige vorm van personalisering denkt. Ik verkoop mijn setje wel door of ik geen mijn setje wel weg, zodra ik een opvolger wil.

Ward Edema
Beheerder
Ward Edema

Dag Rick,

Veel mensen doen een hoesje om de oplaadcase van hun AirPods, dus dat zou ook een prima manier zijn voor de koper van een tweedehands paar om de gravering onzichtbaar te maken. We kunnen ons beter zorgen maken om de hygiëne van tweedehands oortjes!

RicK
Lezer
RicK

Hahaha, ja, daar heb je helemaal gelijk in natuurlijk.