Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Spotify Wrapped 2019: waar luisterde jij dit jaar naar?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Spotify Wrapped 2019


Lees verder na de advertentie

Het is het december en iedereen weet wat dat betekent: lijstjes, lijstjes, lijstjes. Dit keer is het nog wat extremer dan anders, omdat we niet alleen het jaar maar een compleet decennium afsluiten. Naar welke liedjes en artiesten heb jij het meest geluisterd? Apple Music-liefhebbers checken het in Apple Music Replay. Heb je Spotify Premium? Dan ontdek je het met Spotify Wrapped 2019.

Spotify Wrapped 2019

Spotify Wrapped 2019

In de Spotify-app en op de Spotify Wrapped 2019 ontdek je hoe jij 2019 muzikaal hebt beleefd. Spotify slaat je om de oren met diverse leuke statistiekjes. Zo weet Spotify precies wat je favoriete artiesten, nummers en genres zijn en hoeveel minuten aan muziek je dit jaar gestreamd hebt. Maar ook het aantal landen waaruit de door jouw beluisterde muziek afkomstig is en je favoriete podcasts komen voorbij. Spotify probeert ongeveer hetzelfde te doen met je favoriete muziek uit het complete voorbije decennium. Of dat net zo leuk is, is natuurlijk afhankelijk van hoe lang je al gebruikmaakt van de dienst. Spotify is sinds 2010 beschikbaar in Nederland, maar grote kans dat je pas een paar jaar later bent aangehaakt.

Story’s plus playlist

Spotify Wrapped 2019


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De statistieken worden gepresenteerd in een story – vergeet niet om het geluid aan te zetten! Ben je erg tevreden (of juist ernstig verbaasd) over je muzieksmaak, dan kun je de informatie delen via onder meer Facebook, Snapchat en Twitter. Naast het overzicht staat er ook een speciale playlist voor je klaar met jouw meest beluisterde nummers van 2019.

Open Spotify Wrapped 2019